Αρχίζει το ολοκαύτωμα της Ε.Ε

evropi-telosΤου Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

O Σοιμπλε με σημερινές δηλώσεις του αναφέρει οτι η Ελληνική Κυβέρνηση είναι ανεύθυνη.Το κλίμα που δημιουργούν οι Γερμαναράδες είναι αυτοκαταστροφικό και θέλουν να κόψουν τα σωληνάκια της ρευστότητας.

Αμεση αντίδραση υπήρξε από το Μαξίμου το οποίο διαρρέει οτι “Λυπούμαστε τον γερμανικό λαό γιατί έχει αυτοκαταστροφική ηγεσία. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός λαός κάνει τέτοιες επιλογές όπως έχει αποδείξει η Ιστορία” .Επίσης η ίδια κυβερνητική πηγή σχολιάζοντας το “αυτοκαταστροφικό” της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας τόνισε ότι “φαίνεται ότι δεν ε΄χουν καταλάβει ακόμα τι θα υποστεί η ίδια η Γερμανία αν επιμείνει σε αυτή την πολιτική καταστροφής. Ελπίζω να το καταλάβουν πριν να είναι αργά για όλους”

 Φίλες και φίλοι ετοιμαστείτε για το ΕΜΦΡΑΓΜΑ με τη ρευστότητα.Η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  μετά από την υλοποίηση του ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ .Τι θα κάνουν? Πιθανώς να μπουν στο λογισμικό της ΕΚΤ και να δεσμεύσουν  τα ποσά (Ο θεός ξέρει πόσο τις %) που έχουν μέσα οι καταθέτες και να κλείσουν τη ρευστότητα. Αυτό μεταδίδουν Γερμανικά μέσα Ενημέρωσης τις τελευταίες ωρες. Μιλάμε για ενέργεια που ισοδυναμεί με Δολοφονικές διαθέσεις που θα καταλήξει σε ολοκαύτωμα της Ε.Ε.Η απελευθέρωση των λαών θα έρθει ομως με μεγάλο οικονομικό κόστος αλλά και με πόλεμο αφού οι δανειστές ξέρουν πως να ερεθίσουν την Τουρκία να ξεκινήσει εισβολή για να ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button