Από Τρίτη 10 Μαΐου καπιταλ ξεσηκωμός?

kapitalH άρνηση της κυβέρνησης να πειθαρχήσει στην απαίτηση ΔΝΤ και Γερμανίας για πρόσθετα μέτρα ύψους 3,5 δισ. ευρώ έφεραν την ρευστότητα σε οριακό επίπεδο και οι κινήσεις του ΥΠΟΙΚ να «στραγγίξει» τα τελευταία αποθεματικά Ταμείων και κρατικών Οργανισμών για να πληρωθούν τρέχουσες υποχρεώσεις προκάλεσαν ένα «κύμα» φημών που σταδιακά μέσα στην περασμένη εβδομάδα με την βοήθεια διαφόρων κύκλων άρχισαν να παίρνουν τις διαστάσεις «τσουνάμι».

Ήδη,  τις τελευταίες ώρες μέχρι και βουλευτές ή στελέχη αντιπολιτευόμενων κομμάτων αλλά και διάφορα blogs, μιλούν για «κούρεμα» καταθέσεων και επικείμενο κλείσιμο τραπεζών  με παύση διάθεσης ακόμα και των 420 ευρώ εβδομαδιαίως, προκειμένου να υπάρξει επιπλέον ρευστότητα.

Πόσο όμως παράταση θα φερουν με αυτά τα μέτρα όταν η Κεντρικη Τραπεζα κλείσει την ρευστότητα στις Ελληνικές?  Απλά θα κινηθούν τα «βλέφαρα» μιας ημιθανούς οικονομίας για 20 μέρες!!!

Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο στην περίπτωση που επιλέξουν να μην συμφωνήσουν την Δευτέρα 09 Μαΐου ώστε να κλείσουν τις Τράπεζες την επόμενη Τρίτη 10 Μαΐου και να επιβάλουν πλαφόν ανάληψης 180 ευρώ την εβδομάδα και κούρεμα καταθέσεων.

Οι εξελίξεις για τον Ελληνικό λαό θα είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται γενικός ξεσηκωμός!!!

Ισως τα Λαϊκά Δικαστήρια να αρχίσουν την διαδικασία τους με όλους τους πολιτικούς στην πυρα…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button