Απο Ναγκασάκι για Κέρκυρα το EYDOKIA ( πρώην Mishima) της KERKYRA LINES..

Το πλοίο που θέλει να δρομολογήσει η Kerkyra Lines στα Διαπόντια..νησιά..

Ξεκινά αύριο  07/12/2019  το νεο φέρρυ της Kerkyra Lines απο το Ναγκασάκι της Ιαπωνίας δια της θαλάσσιας οδού για την Ελλάδα και στη συνέχεια τη Κέρκυρα.

Οπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα το πλοίο αγοράστηκε από την Κερκυραική εταιρεία έναντι 500 χιλιάδων δολαρίων για να το δρομολογήσει στη Γραμμή Κέρκυρα – Διαπόντια νησιά.Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1995 και μπορεί να μεταφέρει 165 επιβάτες 6 με 8 ΙΧ η 4 φορτηγα και 2 ΙΧ.Εχει μήκος 44,24 m και 8,60m πλάτος και 3,39 m  βύθισμα και ταχύτητα 13,8 κόμβους.

Το πλοίο αναχωρεί αυριο  07/12  απο το Ναγκασάκι με πλήρωμα που έστειλε απο τη Κέρκυρα η εταιρεία ενω αλλα άτομα (εκπρόσωποι κ.α)  που εστάλησαν για την παραλαβή του φέρρυ επιστρέφουν αεροπορικώς.Το EYDOKIA θα περάσει απο Σιγκαπούρη -Μαλαισία από τα στενά του Ορμούζ ,στην  Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας Διώρυγα Σουέζ ,Πορτ Σαιντ για να βγεί στη Μεσόγειο Θάλασσα όπως βλέπεται στο Χάρτη.

Το πλοίο αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα Ιανουαρίου 2020 και η εταιρεία σχεδιάζει να το δρομολογήσει στη Γραμμή Κέρκυρα Ερείκουσα Μαθράκι Οθωνοί.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button