ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ > Τετάρτη στις 13 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 πμ θα το καταθέσουμε όλοι μαζί στον Άρειο Πάγο

Η ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλο τον Ελληνικό λαό την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 πμ στο Άρειο Πάγο. Σε συνεργασία με τη δικηγόρο κ. Ντόρα Κρητικοπούλου η οποία είναι και η επικεφαλής της όλης υπόθεσης καλούμαστε όλοι μας να συμμετάσχουμε και να υποστηρίξουμε το εγχείρημά της.

Στις 14.01.2013 ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων από 166 βουλευτές η Σύμβαση Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης που υπεγράφη στις 07.12.2012 μεταξύ δανειστών και Ελλάδας (ΦΕΚ 240/2012). 

Νομιμοποιήθηκαν έτσι όλοι οι όροι των μέχρι σήμερα επιβληθέντων Μνημονίων, παρά την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), του Διεθνούς Δικαίου, της Συνθήκης των Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, απέκτησε νομοθετική κάλυψη η παράδοση της χώρας μας στις ξένες οικονομικές δυνάμεις, με την εκχώρηση σε αυτές της εθνικής μας κυριαρχίας, δεδομένου ότι συμφωνήθηκε ως όρος δανεισμού ότι σε περίπτωση μη δυνατότητας αποπληρωμής του χρέους:

«Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα
αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο
λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση
με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».

Μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2013 μπορούμε να καταθέτουμε “Αίτημα / Έκκληση προς τη δικαιοσύνη” στην εισαγγελία πλημμελειοδικών και εφετών του νομού ή της περιοχής που διαμένουμε. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ letmefree.gr 

Την Τετάρτη στις 13 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 πμ θα το καταθέσουμε όλοι μαζί στον Άρειο Πάγο. Να φέρετε ο καθένας από ένα αντίγραφο του “Αιτήματος / Έκκλησης προς τη δικαιοσύνη” που πρέπει να έχετε ήδη καταθέσει στο εισαγγελέα του νομού ή της περιοχής σας, όπως εξηγείται στο letmefree.gr


Αυτός ο τόπος και ο λαός του ζητούν επιτέλους δικαιοσύνη. Να πράξουν οι εισαγγελείς το καθήκον τους και να συλλάβουν τους υπεύθυνους.

Την Τετάρτη στις 13 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 πμ να είσαι στον Άρειο Πάγο ( Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121 – από στάση ΜΕΤΡΟ “Αμπελόκηποι” ) είναι και δικό σου καθήκον. Γίνε ενεργός Πολίτης με τα μέσα που σου παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδος και μην γίνεσαι συμμέτοχος σε πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close