Αποκαλύψεις Δημ.Καμμένου για τη συμφωνία με τα Σκόπια.Τι τραγικα προκύπτουν…μέχρι την σημερινή διαγραφή του..

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ…

ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο Δ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Μαζικές παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ στην Μακεδονία καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, ενώ ο αντιπρόεδρος της Βουλή και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ.Καμμένος ψήφισε «Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της κυβέρνησης με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα του!

Ηδη από χθες ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αποχωρήσει από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αν σήμερα, σε λίγη ώρα, το κόμμα του Πάνου Καμμένου καταψηφίσει την πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και ένα από τα σημαντικότερα εν Ελλάδι στελέχη των ΑΝΕΛ ανέφερε πως σήμερα το μεσημέρι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ζητώντας την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, προκειμένου να μην υπογραφεί αύριο, στις Πρέσπες η συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Τον ίδιο δρόμο με τον Π.Πλακεντά ακολουθούν και άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη την Μακεδονία. 

Εκανε τον σταυρό του, έβαλε το χέρι στην καρδιά και ψήφισε για την Μακεδονία όπως είχε ορκιστεί ενώπιον Θεού και λαού ο πρόεδρος του κόμματος του, Π.Καμμένος.

Ο μόνος έντιμος πολιτικός που κράτησε τον λόγο του απόψε. «Ο λαός απαιτεί εκλογές γιατί η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια» έλεγε τον Δεκέμβριο του 2014 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. «Θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος και κανένας Τσίπρας να μην διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας». 

Τότε, μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και μετέπειτα κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα έλεγε επίσης ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό». Ολα αυτά τα τήρησε απόψε ο Δ.Καμμένος και η απόφαση του ήταν ορθή. Ο πρέσβης της Γερμανίας τον δικαιώνει απόλυτα.

Τώρα ο Π.Καμμένος τον διαγράφει με τη φράση «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή… κουτσός ο παίχτης…». Το «καράβι» πάει στα βράχια, και στους ΑΝ.ΕΛ όποιος προλάβει «πηδάει» για να σωθεί. Κορυφαία «κεντρικά στελέχη», και στελέχη σε τοπικές οργανώσεις εγκαταλείπουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με ανακοινώσεις για την πορεία της συγκυβέρνησης.

Γεμάτο πολιτική ένταση ήταν το βράδυ του Σαββάτου (16.06.2018), με τον Δημήτρη Καμμένο να ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ και να διαγράφεται από τους ΑΝΕΛ.

Μια ένταση η οποία αποτυπώθηκε και στον ίδιο, αφού την στιγμή που ο κατάλογος έφτανε στο όνομά του, ο βουλευτής έκανε τον σταυρό του, και με το ένα χέρι στην καρδιά ψήφισε «ναι». Προηγουμένως φαινόταν σκεπτικός και αρκετά «απομακρυσμένος» από την κοινοβουλευτική ομάδα, με τον φωτογραφικό φακό να τον «πιάνει» να κρατά το κεφάλι του.

Οσο για το τι πέτυχε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, αυτή η εικόνα εδώ «τα λέει όλα» για την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Γενικό φαίνεται για είναι το κλίμα δυσαρέσκειας στους ΑΝΕΛ, μετά και την συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ την οποία έφερε η κυβέρνηση.

Εκτός από κορυφαία «κεντρικά στελέχη», και στελέχη σε τοπικές οργανώσεις φαίνεται να εγκαταλείπουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με ανακοινώσεις για την πορεία της συγκυβέρνησης.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Παύλου, πρόεδρος της συντονιστικής Καστοριάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο.

Στο κείμενό του, σημειώνει πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να διαφωνούν με την πρόταση για την «Βόρεια Μακεδονία» αλλά να συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button