Αποκαλυπτικό video: Σε νεα χαβούζα στο Τεμπλόνι ρίχνουν το σάπιο σκουπίδι!!!

Ένα καινούριο <<κύτταρο>> δημιουργείται στον ΧΥΤΑ…..

Στην μελέτη αποκατάστασης του ΧΥΤΑ προβλέπεται να κατέβουν τα πρανή του Β και του Γ κυττάρου για να εξομαλυνθεί το ανάγλυφο…..Αντί αυτού, τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ένα καινούριο <<κύτταρο>> να δημιουργείται έτσι ώστε να βολευτεί η κατάσταση με το χύδην σάπιο σκουπίδι…..Όσο για τις αναθυμιάσεις και ότι αυτές εκλύουν στην ατμόσφαιρα ……..τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Posted by Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος Τεμπλονίου on Monday, February 3, 2020

Δείτε στο video που ανέβασε ο Εξωραιστικός Συλλογος Τεμπλονίου τι Παρανομίες γίνονται….Μια καινούρια ΧΩΜΑΤΕΡΗ μεταξυ των παλιων Χωματερών δημιουργείται!!! Ολα αυτα για να πεταξουν και να μεταθέσουν το σαπιο σκουπίδι που η ΜΠΟΧΑ του φτάνει σε ολα τα γυρω σπίτια!!!

Και ενω η μελέτη αποκατάστασης του ΧΥΤΑ προβλέπει να κατέβουν τα πρανη του Β και Γ Κυττάρου ο Δημος Κερκυρας ,ο Συνδεσμος Καθαριότητας και ο ΦΟΣΔΑ παρανομουν και ριχνουν το Βουνο με το σαπιο σκουπίδι δημιουργώντας νεα ΧΑΒΟΥΖΑ!!!

Ολα αυτα συμβαίνουν στο Τεμπλόνι και ακομη δεν εχουν βγάλει το κοστος μεταφορας των σκουπιδιων με Πλοία-Νταλικες-Πλατφόρμες-Γερανους για να φθάσουν στη Κοζάνη…Το περιβάλλον βιάζεται καθημερινά χωρίς τέλος!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close