Αποδοκιμασίες – ύβρεις στο Νικο Παππα από κατοίκους του Κιλκίς για την προδοσία με τη Μακεδονία(video)

Με ύβρεις και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά στο Κιλκίς. Μια  ομάδα πολιτών που συγκεντρώθηκε έξω από τον χώρο που ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής επιδόθηκε σε γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και ύβρεις σε βάρος του υπουργού με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ατμόσφαιρα έξω από τον χώρο ήταν ηλεκτρισμένη ωστόσο η έντονη παρουσία της αστυνομίας απέτρεψε τα έκτροπα. Η ψυχρολουσία του κ.Παππά στο Κιλκίς ξεκίνησε από το πρωί που δέχθηκε αποδοκιμασίες πολιτών για τη Μακεδονία και συνεχίσθηκε το βράδυ αρχικά με τη «θερμή» υποδομή λόγω ύβρεων την ώρα που εισέρχετο στην αίθουσα της προγραμματισμένης εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ και κορυφώθηκε όταν ο υπουργός βρέθηκε ενώπιον άδειων καθισμάτων, αφού στην αίθουσα βρέθηκαν … τρεις κι ο κούκος.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε από το πρωί σήμερα αποδέκτης παραπόνων και διαμαρτυριών  του Δήμου Παιωνίας στο Κιλκίς με αφορμή την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Προδώσατε τη Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα επιχειρήματά του.

Ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιωνίας του επέδωσε μάλιστα και ψήφισμα, που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κύριος Παππάς που το παρέλαβε γελώντας αμήχανα, είπε: «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Πολίτες που τον είδαν από μακριά, καθώς έκανε βόλτα στο καφενείο και τα σπίτια του χωριού, του φώναξαν εξοργισμένοι: «Ό,τι έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα όλα! Έχει και πιο πάνω να πουλήσετε!»

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close