Αποδοκίμασαν τον Σαμαρά στο Περιστέρι και απειλήθηκε σύρραξη. Μια σύλληψη.(video)


Με την άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στο δημαρχιακό μέγαρο του Περιστερίου όπου θα είχε σύσκεψη με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη, τα αίματα άναψαν από πολίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν…
Φτάνοντας ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, υπήρχαν πολλοί πολίτες που τον πλησίασαν για να του…
σφίξουν το χέρι, αλλά και πολλοί που δεν ήταν και τόσο φιλικά ούτε προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό ούτε και προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μία γυναίκα, μόλις είδε τον Αντώνη Σαμαρά άρχισε να φωνάζει : “ήρθε στην πόλη της ανεργίας, 6.000 αυτοκτονίες, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή”.

Την ίδια ώρα όμως ένας άντρας μέσα από το πλήθος άρχισε να φωνάζει και με άγριες διαθέσεις, κινήθηκε προς το μέρος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να τους επιτεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της υποδοχής του Αντώνη Σαμαρά, ένας άντρας από τους συγκεντρωμένους κινήθηκε εναντίον των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα φέρεται να χτύπησε τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο στο κεφάλι με το κεφάλι του. Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά προς στελέχη της ΝΔ που συνόδευαν τον πρωθυπουργό.Μετά την επέμβαση της αστυνομίας τα πράγματα ηρέμησαν, ενώ ο άνδρας έχει συλληφθεί, ενώ άνδρες της προσωπικής του φρουράς φυγάδευσαν τον πρωθυπουργό στο Δημαρχείο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close