ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Καθε Λαθρο θα εχει Δικαίωμα Σύνταξης Συμπληρώνοντας 1000 Ένσημα (Τρία Χρόνια Εργασίας)!!!

Δήλωση της Προέδρου Μονογονέων Β.Ελλάδος κ.Νατάσας Δαλακλή.

Απίστευτο κι ομως αληθινό!!! Μετα τα 2.500 ευρω το μηνα σε καθε παιδί λαθρομετανάστη, ενω στα Ελληνόπουλα δινουν 50-60 ευρω το μήνα,  τωρα θα δίνουν και σύνταξη σε καθε ΛΑΘΡΟ με 1000 ενσημα !!! Δηλαδή σε τρια χρόνια!!! Ετσι ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ που τον φοροληστευουν!!!

Δήλωση της Προέδρου Μονογονέων Β.Ελλάδος κ.Νατάσας Δαλακλή

Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:
* Κάθε”μετανάστης” θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας
* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)
*Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία
* Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ
ΔΗΛΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ….ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ” ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.
Σε αυτή μου την κίνηση, σας θέλω όλους/ες δίπλα μου.Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ένα σώμα μια ψυχή.Με εκτίμηση σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισες

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ και ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button