Απαγορεύουν σε Δημοσιογράφο να ταξιδεύει με το Zanadu ως τιμωρία για την άσκηση του λειτουργήματος του

Ολα τα είχαμε από την πλοιοκτήτρια εταιρεία του ZANADU …Tώρα έφθασαν σε σημείο να απαγορεύουν να ταξιδεύει  με το πλοίο ο Δημοσιογράφος που ασκεί το λειτούργημα του.

Αφορμή ενα από τα δημοσιεύματα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα Amazonios.net για ενα Ιταλό Τουρίστα που έκοψε εισιτήριο  στις 20 Ιουλίου για να ταξιδέψει στην Ερείκουσα την 1η Αυγούστου. Τελικά δεν του επέτρεψαν την επιβίβαση του ΙΧ και η υπόθεση κατέληξε με καταγγελία του Ιταλού στο Λιμεναρχείο.

Το θέμα αυτό ανέδειξε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα με συνέντευξη του παθόντα στο Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη η οποία δημοσιεύτηκε στίς 04/08/19.

Ο Δημοσιογράφος που ειναι Δημότης Ερείκουσας και έχει σπίτι στο νησί ταξιδεύει συχνά με το ΖΑΝΑDU.Tην Πέμπτη στο τακτικό δρομολόγιο απο Ερείκουσα προς το Λιμάνι Κέρκυρας επιβιβάστηκε σε αυτό.Ο Υποπλοίαρχος κ.Γεώργιος Κουλούρης του ανέφερε όταν πήγε στο Μπαρ να κόψει το εισιτήριο του οτι αν τον έβλεπε στη πόρτα δεν θα τον άφηνε να επιβιβαστεί για το δημοσίευμα με τον Ιταλό!!!!!! Του είπε επίσης φωνάζοντας ότι είναι αισχρό το δημοσίευμα και του έκανε υποδείξεις πως να γράφει και τι να γράφει και τι να ρωτα!!!..Τουλάχιστο τρεις τέσσερεις φορές του είπε οτι δεν θα μπορεί να ταξιδεύει με το πλοίο γιατί γράφει δημοσιεύματα και οτι δεν θα επιβιβάζεται γιατί είναι επικίνδυνος!!!!!

Ολα αυτά ενω έκοβε τα εισιτήρια σταμάτησε και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί με την τιμωρία που του ανακοίνωσε!!! Το σερίφικο στυλ του Υποπλοιάρχου άκουγε το πλήρωμα και κάποιοι επιβάτες. Μάλιστα μπροστά στα όσα γινόταν από τον Υποπλοίαρχο  ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ερείκουσας κ.Ανδρέας Γουλής.

Εντελώς παράνομα αποφάσισε να τιμωρήσει το Δημοσιογράφο που ασκεί το λειτούργημα του και γράφει για όσα συμβαίνουν στη γραμμή των Διαποντίων!!!

Η υπόθεση αυτή κατέληξε με καταγγελία στο Λιμεναρχείο Κερκυρας η οποία κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας αλλα και στην Πλοιοκτήτρια εταιρεία ΤΖΟΥ ΚΡΟΥΙΖΙΣ ΝΕ.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα δεν χρειάζεται τρομοκρατία και υποδείξεις εχει εφαρμογή για επικοινωνία και όποιος θέλει να καταθέσει την άποψη του η να απαντήσει κόσμια σε κάθε δημοσίευμα μπορεί να το κάνει η στο e mail μας.Οι φωνές και οι απειλές δεν αρμόζουν σε πλήρωμα και την εταιρεία.

Ο  πλοιοκτήτης κ.Αντίοχος να θυμίσουμε ηταν ο πρώτος που άρχισε να φωνάζει στο ΠΡΩΤΟ δρομολόγιο του πλοίου  και  να βρίζει τους Δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ η να τους απειλεί για την σωματική τους ακεραιότητα ζητώντας απο το πλήρωμα να χτυπήσει η και να σκοτώσει το Δημοσιογράφο που ασχολείται με τη γραμμή των Διαποντίων…Πιθανώς και εδω να έχουμε κάποια εντολή προς το πλήρωμα…

Ηδη έχουμε ζήσει το διώξιμο νεκροφόρας με το νεκρό να ταξιδεύει ανάμεσα σε πατάτες και ντομάτες με αλλο μικρο πλοίο όπως και την επιλογή ΙΧ που θα ταξιδεύουν και να αφήνουν ΙΧ απ εξω που έχουν κόψει εισιτήριο..Οι αποκαλύψεις αυτες έφεραν και το καινούργιο απαράδεκτο συμβάν!!! Την απαγόρευση του Δημοσιογράφου που τα αποκαλύπτει

Ηδη για το θέμα με τον Υποπλοίαρχο ρωτήσαμε με e mail την πλοιοκτήτρια εταιρεία αν ισχύει αυτό .Δείτε παρακάτω τη σχετική καταγγελία και τα e mail που στάλθηκαν..Τωρα λοιπόν είμαστε σε αναμονή για το τι θα πράξουν εταιρεία και πλήρωμα οταν ο Δημοσιογράφος χρειαστεί να ταξιδέψει ξανά…

 

 

ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

Δημοσιογράφος -Μελος της Ενωσης Ραδιοφώνου  Τηλεόρασης Ελλάδος

ΤΘ 2058 Ταχ Τζάβρου.

E mail : [email protected]

 

ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κέρκυρα 16/08/2019

ΚΟΙΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΚΟΙΝ Πλοιοκτήτρια εταιρεία

ΤΖΟΙ ΚΡΟΥΖΙΣ Ν.Ε

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κυριοι

Σας καταγγέλω την ανάρμοστη συμπεριφορά μέλους του πληρώματος ZANADU και συγκεκριμένα του Υποπλοίαρχου κ.Γεωργίου Κουλούρη.Ο Υποπλοίαρχος οταν επιβιβάστηκα στο πλοίο που εκτελούσε τη γραμμή Ερείκουσα Κέρκυρα στις 15/08/2019  ώρα 12.15 και πήγα στο μπαρ  ωρα 12.40 που έκοβε τα εισιτήρια σταμάτησε την έκδοση για να με απειλήσει οτι αν με έβλεπε στη πόρτα του πλοίου δεν θα με άφηνε να επιβιβαστώ γιατί δεν του άρεσε ένα δημοσίευμα που ειχα αναρτήσει στην ηλεκτρονική μου εφημερίδα ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ στις 04/08/19  σχετικά με ένα Ιταλό που μου κατήγγειλε ότι ενώ είχε κόψει εισιτήριο για ΙΧ προ 20αμηερου δεν του επέτρεψαν την επιβίβαση.

Ο Υποπλοίαρχος συνέχιζε να φωνάζει γι αυτό και περισσότερο γιατί έγραψα οτι ο Καπετάνιος μετακίνησε το πλοίο για να βάλει μέσα τα αλλα ΙΧ εκτός του Ιταλού..Τρεις τέσσερεις φορές μου είπε προσωπικά οτι αν ήταν στη πόρτα δεν θα μου επέτρεπε τη επιβίβαση γιατί είμαι επικίνδυνος…

Με λίγα λόγια με απείλησε οτι όποτε βρεθώ σε προβλήτα ειτε από πόλη είτε από Ερείκουσα δεν θα γίνομαι δεκτός στο πλοίο λόγω δημοσιευμάτων!!!!

Μετα την άρνηση να μεταφέρουν νεκροφόρα μετά την άρνηση να μεταφέρουν ΙΧ την 01/08/19 που είχαν κόψει εισιτήριο τώρα απαγορεύουν σε Δημοσιογράφο να επιβιβαστεί σε τακτικά δρομολόγια του πλοίου. Επιπλέον να σημειώσω οτι είμαι Δημότης Ερείκουσας και έχω σπίτι στο νησί με αποτέλεσμα να με εμποδίζουν το να επισκέπτομαι και να διαμένω σε αυτό στο εξής!!!

Δεν ξέρω αν η κίνηση αυτή έχει την άνωθεν εντολή του πλοιοκτήτη διότι και αυτός αρχικά όταν το πλοίο μπήκε στη γραμμή απειλούσε για την σωματική μου ακεραιότητα και  βρίζοντας με χυδαία οταν κατέγραφα την είσοδο ΙΧ γιατί δήλωνε οτι χωρά 5-6 αμάξια αλλά στην πραγματικότητα με το ζόρι βάζει 3!!!

Επίσης δεν γνωρίζω εάν αυτές οι απειλές του Υποπλοιάρχου είναι κατ εντολή του Καπετάνιου του πλοίου κ.Γιάννη Λαμπρινάκου.

Παρακαλώ όπως διερευνήσετε το θέμα αυτό για την παρεμπόδιση του έργου μου ως Δημοσιογράφου αλλα και της απαγόρευσης στο εξής της εισόδου μου στο πλοίο με το οποίο τα ταξιδεύω συχνά.

Σας γνωρίζω επίσης ότι η απάντηση μου σε αυτά ήταν ότι αν εμποδιστώ θα το δημοσιεύσω και η ανταπάντηση ήταν γράψτο!!! Επίσης του ανέφερα ότι αν έχει κάποια απάντηση στα δημοσιεύματα  ο ίδιος η ο Καπετάνιος η πλοιοκτήτρια εταιρεία μπορεί να μου την καταθέσει στο e mail της ηλεκτρονικής εφημερίδας μου [email protected]  για να τη δημοσιεύσω χωρίς αυτές τις φωνές και τις απειλές εν ώρα εκτέλεσης του δρομολογίου.Επίσης υπάρχει εφαρμογή στη σελίδα στην Επικοινωνία για να έρθουν σε επαφή μαζί μου και να δημοσιεύσουν όποια παράπονα η θέσεις έχουν.

Την  παρούσα κοινοποιώ και στο Υπουργείο Ναυτιλίας.Σας γνωρίζω ότι μόλις φθάσω στο καταπέλτη του πλοίου για επιβίβαση και εμποδιστώ για την είσοδο μου θα καλέσω το Λιμεναρχείο για κάθε απειλή που θα δεχθώ και για τις δικές σας ενέργειες.

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ

ΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ e mail που  εστάλη στην ΤΖΟΙ ΚΡΟΥΖΙΣ με το ερώτημα για την εντολή απαγόρευσης 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ

Πλήρωσε εισιτήριο για ΙΧ στο Ζαναντου και δεν το έβαλε μέσα ο Αντίοχος!! Καταγγελία στο Λιμεναρχείο!!!

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button