Απάντηση της ΕΡΓΟΜΑΡΕ για το δημοσίευμα μας

DSCN0337
Την αγκυρα του πλοιου Αλέξανδρος την εριξε ο καπετανιος 6-7 μετρα αριστερα του μώλου .Ηδη στη φωτο φαινεται η αλυσιδα 3-4 μετρα αριστερα ενώ η αγκυρα είναι 20-25 μετρα μακρια και στα 6-7 μετρα αριστερα.Ποιος ο λογος να δεσει ετσι αν δεν υπήρχε πρόβλημα? Ο Καπετάνιος είναι εμπειρος και δεν θα εδενε στραβα το πλοίο με μπουνάτσα!!!!

Η Εργομάρε διαψευδει την συνομιλία Καπετάνιου Σπύρου Μπαλλού με τον χειριστή του πλωτου της με e-mail που μας εστειλε ο υπεύθυνος του εργου κ.Γκούμας.Την καταγγελία έκανε σε δημοσιογράφο  μας ο πλοιοκτήτης του πλοίου κ.Σπύρος Κατεχης ο δε πλοίαρχος απο τα ανοικτά μεγάφωνα εδινε οδηγίες να δεσουν γωνιακα αφου στα αριστερά του ήταν ο πλωτός γερανός της ΕΡΓΟΜΑΡΕ και μάλιστα ελεγε οτι αν δεν μπορέσουν να δέσουν καλα να μην αφήσει το πλήρωμα να αποβιβαστεί κανενα οχημα!!! Και αυτό το άκουσαν ολοι οι επιβάτες,,,

Οι φωτογραφίες επίσης είναι αδιάψευστος μάρτυρας οτι το πλοίο δεν μπορούσε να δέσει σε ευθεία πάνω στο μωλο.Τωρα ο διάλογος και η αλήθεια θα φαινόταν αν αυτοί καταγραφονταν. Δυστυχως οπως μας ενημέρωσε ο αξιωματικός υπηρεσίας του Λιμεναρχείου Κέρκυρας (σήμερα 17/06)  το πλοίο δεν υποχρεούται να εχει καταγραφικό των συνομιλιών.Μας είπε όμως οτι θα επιληφθεί της υπόθεσης.Ο καπετανιος του πλοίου μας δήλωσε οτι δεν υπήρξε προβλημα με την ΕΡΓΟΜΑΡΕ αλλα το πλοίο  το εδεσε λοξό Γ.

Τελικα σ αυτο το τόπο η αλήθεια περνάει απο φίλτρα η δε εταιρεία απειλεί στην απάντηση της για δικαστικές διώξεις σε δημοσιογραφους για το δημοσίευμα…Το συμπέρασμα είναι οτι ο πλοιοκτήτης  κατά τον Καπετάνιο και την ΕΡΓΟΜΑΡΕ τα άκουσε  στον υπνο του !!!!!Το πλοίο ομως έδεσε όπως δεν εχει ξαναδεσει ποτε και τελικά φταίει ο Δημοσιογραφος που εγραψε την καταγγελία!!!!!Ελλλαδα Χωρα μαγική.Εμεις δεν εχουμε τιποτα με κανεναν αλλα μην ανοίγετε στόματα αφού είστε της ιδιας πάστας…Να μην χαλάμε και μελάνι

Σας παραθέτουμε την απάντηση της ΕΡΓΟΜΑΡΕ που δεν μας έδωσε ούτε ενα τηλέφωνο επικοινωνίας στο απαντητικό  e-mail  αλλά απείλησε οτι θα κινηθεί δικαστικά γιατι κατα την εταιρεία ο Δημοσιογράφος ταξίδεψε χθες για να πλήξει την εικόνα της!!!!!!!!

Απάντηση της Εργομαρε ΑΕ

Καλημέρα σας, ονομάζομαι Γκούμας Γιώργος και είμαι υπεύθυνος του έργου Επέκταση Λιμένα Ερείκουσας, με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα για το απαράδεκτο και ανυπόστατο δημοσίευμα σας της 16/6/17 με τίτλο  Ακατανόητη συμπεριφορά στην Ερείκουσα απο την ΕΡΓΟΜΑΡΕ:Κοψτε τα δρομολόγια για Ερείκουσα γιατί φτιάχνουμε το λιμανι!!!
   Αμέσως επικοινώνησα με το καπετάνιο του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΙ κύριο Μπαλό Νικόλαο  ο οποίος και με διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία με τα πληρώματα των πλωτών σκαφών της ΕΡΓΟΜΑΡΕ ΑΕ είναι άψογη και κανένα πρόβλημα δεν έχει δημιουργηθεί μέχρι και σήμερα.
Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι πρέπει τα δημοσιεύματά σας να τα διασταυρώνετε και ότι υποχρεούστε άμεσα να αποκαταστήσετε την αλήθεια!!! με νέο δημοσίευμα σας.
  Η εταιρεία μας είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή λιμενικών έργων, συνεχίζοντας μια παράδοση τριάντα και πλέον ετών στον συγκεκριμένο τομέα, είναι στελεχωμένη με πολύ έμπειρα πληρώματα που γνωρίζουν τις ανάγκες των σκαφών και σε καμία περίπτωση δεν θα επιδείκνυαν μια τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά σε συνάδελφους ναυτικούς, σας προειδοποιούμε ότι στο μέλλον η ΕΡΓΟΜΑΡΕ ΑΕ  δεν θα επιτρέψει σε κανένα να πλήξει την εικόνα της και θα κινηθεί δικαστικά σε οποιοιδήποτε διανοηθεί να το πράξει.

DSCN0336
Στη Φωτό βλέπετε τους επιβάτες να κοιτάνε τον πλωτό Γερανό και τον πλοιοκτήτη κ.Κατεχη Σπύρο (ασπρο παντελόνι ριγε οριζοντια μπλούζα).Aν υπήρχε συνεργασία Καπετανιου με το πλωτό Γερανό θα εδενε ετσι το πλοίο και θα ζηταγε ο κ.Μπαλός να μην αφησει το πληρωμα να κατεβουν τα Ι.Χ?

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Ακατανόητη συμπεριφορά στην Ερείκουσα απο την ΕΡΓΟΜΑΡΕ:Κοψτε τα δρομολόγια για Ερείκουσα γιατί φτιάχνουμε το λιμανι!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button