Ανδρ.Γουλής: Πλοίο στα Διαπόντια μεγαλύτερο καλύτερο και περισσότερα τ.μ για γκαράζ αλλιως θα μας βρουν αντιμέτωπους.

Για την εξέλιξη της διαδικασίας να βρεθεί πλοίο στη γραμμή των Διαποντίων μίλησε στο ραδιόφωνο μας και στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ  ο Αντιδήμαρχος Ερείκουσας κ.Γουλής.Συγκεκριμένα ανέφερε οτι ζήτησαν καλύτερο πλοίο περισσότερα τετραγωνικά για γκαράζ και οτι η θέση αυτή είναι κοινή με τους άλλους δυο Αντιδημάρχους των Οθωνών και του Μαθρακίου.Εαν αυτο δεν γίνει απο το Υπουργείο θα βρεθούν αντιμέτωποι του. Επίσης ανέφερε οτι η προσωρινή λύση δεν είναι δική τους πρόταση (Πλοίο επιβατικό χωρίς δυνατότητα μεταφοράς ΙΧ και παράλληλα δυο φορές το μήνα παντόφλα για ΙΧ). Θυμίζουμε ότι από 05 Ιουλίου δεν εχει κανονική γραμμή στα Διαπόντια και μέχρι σήμερα δεν χει αντικατασταθεί το πλοίο Αλεξανδρος που ειχε τη γραμμή.

Ο κ.Ανδρεας Γουλής αναφέρθηκε και στην περίπτωση του πλοίου Γρηγορης που ναυλώνει ο Δήμος και  μεταφέρει τα σκουπίδια σε κοντεινερς ότι ενώ ανακοίνωσαν οι τρεις Αντιδήμαρχοι ότι οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι και επισκέπτες μπορούν να μεταφέρουν τα ΙΧ τους δωρεάν η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν εξέδωσε ανακοίνωση οτι παύει αυτή τη δωρεάν μεταφορά και οτι στο τελευταίο δρομολόγιο ζήταγε χρήματα από τους κατοίκους για την μεταφορά των ΙΧ.Το αν αυτό έπρεπε  να το κάνει η οχι να το εξετάσει το Λιμεναρχείο .Σημείωσε δε οτι έπρεπε να το είχε ανακοινώσει αν ήθελε ναύλα και να γίνει ευρέως γνωστό.

ΑΚΟΥΣΤΕ ολη τη τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Ερείκουσας κ,Ανδρέα Γουλή στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και στο δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη για την γραμμή των Διαποντίων Νησων(Ερείκουσας-Μαθρακίου και Οθωνών).

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close