Αναχώρησαν μεσημέρι με Δελφίνι απο Παξούς και εφθασαν νύχτα.4 ωρες στη θάλασσα.

Αντι για 50 λεπτα τέσσερεις ωρες εκανε η Joy Cruises του Αντίοχου να ερθει απο Παξούς

Απίστευτη ταλαιπωρία υπεστησαν χθες (13/10/19) το μεσημέρι  οσοι ταξίδευαν με το πλοιο Ιlida 2 της Joy Cruises (Tζοι κρουισις) εταιρείας του πλοιοκτητη Κώστα Αντίοχου.

Τεσσερεις ωρες μεσα στο δελφίνι και στη θαλασσα εμειναν για ενα ταξιδι που γινεται σε 50 λεπτα!!! Επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν για τη πολύωρη ταλαιπωρία που υπέστησαν σε ενα απο τα Δελφινια της εταιρείας.Απο τους Παξούς ανεχώρησαν στις τεσσερεις το απόγευμα και εφθασαν στις οκτω παρα δεκα το βραδυ…

Οπως μας πληροφόρησαν  επιβάτες  το Δελφινι υπέστη βλάβη στη μηχανή και εκτέλεσε το δρομολόγιο με μια μηχανή με αποτέλεσμα να φθάσουν νυχτα στο Λιμανι της Κέρκυρας. .Να σημειώσουμε οτι τα δελφινια αυτης της εταιρείας ολο το καλοκαίρι ειχαν συχνές βλάβες…

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμεναρχείου Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” Ν. Κέρκυρας 43, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Γαΐου ν. Παξών προς το Νέο Λιμένα ν. Κέρκυρας, παρουσίασε εμπλοκή σχοινιού στο δεξιό κάθετο πτερύγιο στη δεξιά πλευρά του πλοίου.
Το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του με συμβατική πλεύση και αφού κατέπλευσε με ασφάλεια στο Νέο Λιμένα ν. Κέρκυρας, αποβιβάστηκαν οι εκατό επτά (107) επιβάτες του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο του ανωτέρω πλοίου παρέμεινε ανεκτέλεστο.

Δείτε παρακάτω στη μπροσούρα της εταιρείας που διαφημίζουν το ανετο ταξίδι απο και προς Παξους σε 50 λεπτα!!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button