Αναμένονται κι αλλες παραιτήσεις…..Ο Νικολούζος αντί να τους διαγράψει τους παρακαλάει

Παραιτήθηκαν ΣΚΟΥΠΟΥΡΑΣ και ΑΠΕΡΓΗΣ

Ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα τους συνεργάτες και Αντιδήμαρχοι του Νικολούζου που κατέχουν θέσεις εξουσίας στη Δημοτική Αρχη χωρίς να έχουν παραιτηθεί…Πριν τεσσερεις μέρες δημοσιεύσαμε οτι έπρεπε να το ειχαν κανει….Ομως η καρέκλα είναι γλυκιά…Μέχρι σήμερα μετά την ανάρτηση μας παραιτήθηκαν δυο…Ο Αντιδήμαρχος κ.Σκούπουρας και ο Αντιδήμαρχος κ.  Απέργης.Ο κ.Σωτήρης Καζιάνης δήλωσε πως εχει δηλώσει παραίτηση από Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας απο 22/04/19.

Στη καρέκλα της εξουσίας ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ , ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ , ΚΑΡΥΔΗΣ & Ν.ΜΑΣΤΟΡΑ.   

Στη καρέκλα του Αντιδημάρχου Οικονομικών κάθεται ακόμη ο κ.Παντελιός….που μεταπήδησε στη Μερόπη Υδραίου.

Επίσης δεν παραιτήθηκε ακόμη  η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μουζακίτη Μαρία που κατεβαίνει με τον συνδυασμό του κ.Βάρελη στο Δήμο του Βορρα.Ο  κ.Γ Καρύδης είναι επικεφαλής συνδυασμού για το Δήμο Κέρκυρας και κάθεται στη καρέκλα του Αντιδημάρχου!!!! Τέλος η Αντιδήμαρχος κ.Νόνη Μάστορα κατεβαίνει με Γαλιατσάτο στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά κρατά τις καρεκλες της στη Δημοτική Αρχη Νικολούζου!!

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Νικολούζος αντί να τους διαγράψει  και να τους αντικαταστήσει κλαψούριζε στη τοπική τηλεόραση για να παραιτηθούν….όσοι “συνεργάτες” του είναι σε άλλο συνδυασμό…Νικολούζο σε παράτησαν  και τους παρακαλάς?

Η διεκδίκηση της καρέκλας με καρέκλα καβάτζα δείχνει το ποιόν των ανωτέρω..Το αληθινό τους πρόσωπο και τι βάζουν μπροστά …Σίγουρα η ατάκα τους ειναι ΠΡΩΤΑ η ΚΑΡΕΚΛΑ και ΜΕΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ…Γι αυτό και ζει η Κέρκυρα αυτές τις τραγικές καταστάσεις…

ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ – ΚΑΡΥΔΗΣ – ΜΑΣΤΟΡΑ   ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ


Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close