Ανακοίνωσαν τη δρομολόγηση πλοίου τους χωρίς να έχει διεξαχθεί διαγωνισμός.Η επιβεβαίωση για τον στημένο διαγωνισμό από το Υπ.Εμπορικής Ναυτιλίας!!!!

Φωτο απόψε στο Λιμάνι Κέρκυρας.

Οι δυο κόρες (Κατερίνα και Αθηνά) του Κώστα Αντίοχου πλοιοκτήτη του πλοίου ΖΑΝΑΝΤΟΥ ανακοίνωσαν στο διαδίκτυο σήμερα το απόγευμα ΧΩΡΙΣ ακόμη να έχει γίνει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  απο το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ότι το πλοίο τους της εταιρείας τους που μετασκευάστηκε στη Πρέβεζα θα ξεκινήσει Δρομολόγια στη γραμμή Κέρκυρα Ερείκουσα Μαθράκι Οθωνοί (Διαπόντια νησιά) μέσα στις πρώτες 20 μέρες του Δεκεμβρίου!!!! Μάλιστα αναφέρουν τα κορίτσια του Αντίοχου ότι τα δρομολόγια θα είναι 3 εβδομαδιαίως για την Χειμερινή περίοδο και 4 για το καλοκαίρι…

Είναι τόσο σίγουρες ότι ο “διαγωνισμός που θα γίνει θα δοθεί στην εταιρεία τους πριν ακόμη γίνει!!! Αυτό σημαίνει ότι εχει εξασφαλίσει ο μπαμπάς τους ότι μόνο σε αυτόν θα δοθεί η γραμμή…Για άλλη μια φορά εξευτελίζουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και λένε κατάμουτρα ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ!!!

Το διαγωνισμό τον έχουμε στο τσεπάκι μας αφού οι προκηρύξεις φωτογραφίζουν την εταιρεία τους και το συγκεκριμένο πλοίο ΖΑΝΑΝΤΟΥ όπως το αναφέρουμε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα και δεν πρόκειτε να χάσουν το διαγωνισμό γιατί το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έστησε το διαγωνισμό για το συγκεκριμένο εκλεκτό τους πρόσωπο κ.Κωστα Αντίοχο…αρχικά κοροιδεύοντας τους κατοίκους οτι θα έχει 150 τετραγωνικά γκαράζ και τελικά πέρασε το σχέδιο του πλοιοκτήτη με 70 τετραγωνικά που δεν θα εξυπηρετεί τα τρία νησιά. Μάλιστα στις προκηρύξεις για να μην βρεθεί άλλο πλοίο δεν έβαλαν διαφορετικές τιμές προς τα πάνω .Πχ Για 70 τμ Χ ποσό ,για 100 τμ Χ πόσο και για 150 τμ Χ ποσό αλλά ενιαία τιμή επιχορήγησης ώστε μεγαλύτερο πλοίο να μην τον συμφέρει να χτυπήσει το διαγωνισμό…..Έτσι η εταιρεία γνωρίζοντας ότι ο διαγωνισμός είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ ανακοινώνει πριν τη διεξαγωγή του τη δρομολόγηση του ΖΑΝΑΝΤΟΥ….

Το πλοίο ξεκίνησε σήμερα (01/12/2018) το μεσημέρι (13.00) απο την Πρέβεζα και έφθασε στις 20.00 το βράδυ στο Λιμάνι της Κέρκυρας.

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ & ΑΘΗΝΑ

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ & ΑΘΗΝΑ που ανακοίνωσαν μέσω facebook την δρομολόγηση του ΖΑΝΑΝΤΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΖΑΝΑΝΤΟΥ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ 7 ΑΜΑΞΙΑ!!!! Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΨΥΓΕΙΑ κ.α ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ?

Το καλοκαίρι σε κάθε δρομολόγιο μεταφέρονται μπαλέτες με νερά. Ποσες μπαλέτες χωράει και πόσα ΙΧ? Φορτηγά δεν χωράνε!!!! Η τροφοδοσία που θα χωρέσει?

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΕΡΑ ΙΣΟΡΟΠΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΦΑΡΔΟΣ……ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ….

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ & ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ  ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!

Ποιος τους διαβεβαίωσε οτι το καλοκαίρι θα έχουν 4 δρομολόγια όταν η προκήρυξη αναφέρει 3? Τι αλλο εχει συμφωνηθεί κάτω απο το τραπέζι για 6 δρομολόγια που αναφέρουν οι κόρες του πλοιοκτήτη? Θα πέσει δηλαδή ΕΧΤΡΑ επιχορήγηση το καλοκαίρι!!!!

Η προσωρινή λύση που είχε ανακοινώσει ο Υπ.κ,Κουβέλης και οι Βουλευτές Παυλίδης και Βακη δεν έγιναν (Πλοίο επιβατηγό + φερρυ επι τρίμηνο) και η “κανονική λύση” για πλοίο με 150 τμ γκαράζ μετετράπη  70 τμ σε βάρος των τριών νησιών και αρχίζει από τώρα γιατί βολεύει έτσι τον συγκεκριμένο πλοιοκτήτη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΟΥΒΕΛΗ & ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕ!!!!!!  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ απο 13/11/2018

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Πως δίνουν τη γραμμή Κερκυρα – Διαπόντια απο το Υπουργείο Ναυτιλίας στον εκλεκτό τους Αντίοχο και πως αποκλείουν αλλους ενδιαφερόμενους

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close