Αναβλήθηκε η συζήτηση για τον Ερημίτη μετα απο τέσσερεις ωρες ενημέρωσης μεσα σε ενταση..και διακοπή

Ενταση για την παρουσία της Αστυνομίας και επεισόδιο Δημάρχου με Προεδρο συμβουλίου!!

ΑΧΑΡΑΒΗ 03/02/20 …..Αναβλήθηκε η συζητηση για την ψήφιση – εγκριση της υψομετρικής μελέτης των οδών που καθορίστηκαν με την πολεοδομική μελέτη του παραθεριστικού – τουριστικού χωριού «Κασσιώπη Κέρκυρας» στην περιοχή «Ερημίτης» της Δ.Ε. Κασσωπαίων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας μετα απο απόσυρση της εισήγησης απο τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ.Γιώργο Μαχειμάρη και αφου προηγήθηκε τετράωρη συζήτηση.

Μιλησαν Δημοτικοί Συμβουλοι καθως και εκπρόσωποι συλλόγων που αντιδρουν αλλα και ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ.Ανδρέας Σάντης.

Στην αρχή ειχαμε επεισόδιο μεταξυ του Προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου κ.Γρηγορόπουλου και των πολιτων….που κατέληξε σε ρήξη με τον Δημαρχο Βορρα .Αρχικά ρωτηθηκε ο Πρόεδρος ποιος κάλεσε την Αστυνομία και τα ΜΑΤ στο χωρο εξω απο τη συνεδρίαση καθως ζητηθηκε να αποχωρησουν και απο την αιθουσα αστυνομικοι…Ο Προεδρος κ.Γρηγορόπουλος απαντησε οτι αυτος τους κάλεσε με αποτελεσμα να οξυνθει το κλιμα εναντίον του και ο Δήμαρχος εκνευρίσθηκε και τον απέσυρε απο την θεση του Προέδρου της συνεδρίασης λέγοντας οτι ο ιδιος δεν το γνωριζε..

Το Συμβούλιο διέκοψε για 20 λεπτα και αφου τηλεφώνησαν να αποχωρήσουν Αστυνομία Πυροσβεστική και ΔΕΔΗΕ ξεκίνησε η συζήτηση που κατέληξε σε αναβολή με 18 Δημοτικούς συμβούλους να αποδέχονται την αναβολή που ζήτησε ο Δήμαρχος κ.Μαχειμάρης.Oλα δείχνουν οτι ο Ερημίτης θα μείνει Ερημος χωρίς κέρδος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση…

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ.Ανδρέας Σάντης στη Συνεδρίαση του ΔΣ Βορρά.

Στη Διακοπή της συνεδρίασης ο Δήμαρχος τηλεφωνεί για να αποχωρήσουν οι Αστυνομικές Δυνάμεις..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button