Αλλο “φρούτο” ο Δήμαρχος Κέρκυρας..Ξανά εργολαβίες (220 χιλ ευρώ) κατά συρροή και για μονιμη λύση ΤΙΠΟΤΑ!!(video)

nikolouzosΔυο εκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί τελευταία σε έκτακτες εργολαβίες για την αποκομιδή των απορριμάτων με τη τελευταία να εγκρίνονται άλλα 220.000 ευρώ!!! Η κατάσταση παραμένει η ίδια με σορούς από σκουπίδια πέντε μήνες τώρα στους δρόμους και εργολαβίες κατά συρροή που δεν λύνουν το πρόβλημα που η ίδια Δημοτική Αρχη Νικολούζου δημιούργησε σταματώντας το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης…Για το τελευταίο ούτε λόγος από τον Δήμαρχο Κέρκυρας αλλά σιωπή και για το που θα εναποθέσουν τα σκουπίδια που θα μαζέψουν οι εργολάβοι όταν το Τεμπλονι είναι φρακαρισμένο και στη Λευκιμμη δεν έχει δοθεί άδεια!!! Επίσης ανέφερε ότι δεν έχει ζητήσει την μεταφορά των σκουπιδιών εκτός νησιού.

Χθες εμφανίστηκε ο κ.Νικολούζος στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Corfou Channel και αρχισε τα ίδια παραμύθια για μάζεμα σκουπιδιών με μεγάλη ταχύτητα και ότι θα έχει αλλάξει η εικόνα μέχρι τέλους του μήνα!!! Για τη διαλυμένη υπηρεσία καθαριότητας και για τα χαλασμένα μηχανήματα της είπε ότι  οι επισκευές και τα ανταλλακτικά δεν είναι μια ιστορία ανοίγεις το πακέτο πληρώνεις !!!ΔΗΛΑΔΗ του είναι πιο εύκολο να ανοίγει το ΠΑΚΕΤΟ στους εργολάβους παρά να επισκευάζονται οι βλάβες!!!!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Δημάρχου Κέρκυρας κ.Νικολούζου για τις νέες εργολαβίες (14/10/2018)

Θα μαζέψουμε τα σκουπίδια με την μεγαλύτερη ταχύτητα που επιτρέπει ο Νόμος!!!Πήραμε μια απόφαση να μισθώσουμε μηχανήματα έργου γιατί τα δικά μας μηχανήματα είναι τρεις μέρες συνεργείο μια μέρα έξω!!!

Επομένως αυτό (μίσθωση) θα μας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τράκτωρες και το επικαθήμενο που έχουμε αυτόν το κινητό σταθμό μεταφόρτωσης για να ξαλαφρώσουμε κάποια σημεία που υποφέρουν!!! Και ταυτόχρονα να τρέξει με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα η πρόσληψη διμηνιτών και η εργολαβία αυτή με την διαπραγμάτευση ώστε να συντομεύσουμε το χρόνο..Μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουμε αλλάξει την όλη εικόνα…Στις επόμενες μια δυο ημέρες πρέπει να αρχίσει ο εργολάβος ο οποίος έχει υπόλοιπο από την εργολαβία του Καλοκαιριού.

Πιστεύω και οι αναθέσεις στα σκαπτικά μηχανήματα και μηχανήματα έργου και αυτά θα πρέπει να τρέξουν στις επόμενες μέρες.Δηλαδή είναι ζήτημα να φέρουν τα χαρτιά τους να υπογραφούν οι συμβάσεις και να προχωρήσουμε. Από αύριο δουλειά εντατικά γι αυτό…Εντάξει θέλει μια προσπάθεια και ένα συντονισμό ο οποίος λείπει συνήθως.Προσωπικά θα επιβλέψω τη κατάσταση με ότι καλύτερο μπορούμε να δούμε πως πάμε..Έχει ξεφύγει η κατάσταση το καταλαβαίνω.Αν είχαμε τώρα ένα δυο σκαπτικά μηχανήματα μπορούσαμε με τα δικά μας μεγάλα φορτηγά να καθαρίσουμε αυτές τις περιοχές.

Ξέρω ότι πολλές φορές η τσάπα από τον (πρώην) Δήμο Φαιάκων μεταφέρθηκε στη πόλη. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν δουλεύει σε σορούς από σκουπίδια ένα τζάμι μπορεί να σου αχρηστεύσει την τσάπα για μέρες..Παθαίνεις λάστιχα και μένεις..Και όπως ξέρετε και οι επισκευές και τα ανταλλακτικά δεν είναι μια ιστορία ανοίγεις το πακέτο πληρώνεις και αυτά είναι μια διαδικασία….

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button