Αλλο που δεν ηθελαν τα βοθροκάναλα για αποπροσανατολισμό απο τα πραγματικά προβλήματα και τη φοροεπίθεση

“Άγαλμα” πρέπει να κάνουν στον Κασιδιάρη και την Χ.Α οι διάφοροι συστημικοί παράγοντες (κόμματα, Μμε, νταβατζήδες κλπ): Γιατί το λέμε αυτό; Διότι, πολύ απλά, ένα τέτοιο γεγονός ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ, για να αποπροσανατολίσουν τον λαό από το πραγματικό διακύβευμα των Εκλογών και τη φτώχεια του!
Έτσι, ξεχάστηκαν αφενός σημαντικότατα θέματα όπως: Οι συνεχόμενες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, οι μισθοί και συντάξεις πείνας, οι ελλείψεις φαρμάκων ακόμα και για καρκινοπαθείς, η τρομοκρατία του λαού με το ψευτοδίλλημα περί δραχμής και ευρώ, η απίστευτη ανεργία, οι καθημερινές δολοφονίες και ληστείες Ελλήνων από λαθρομετανάστες κλπ!
Μάλιστα, το…ζήτημα αποπροσανατολισμού προσφέρεται για ατελείωτο κουτσομπολιό, τηλεπαράθυρα και κομματική σπέκουλα για αρκετές ημέρες ακόμα!

Επίσης – κρατήστε το αυτό – “φορτώνει” τα άκρα, αναβαθμίζοντας τον ρόλο τους ως…μπαμπούλα, ενώ “σώνει” και το Κκε, που δύσκολα έμπαινε στη Βουλή!

Ευνοεί όμως και την Χ.Α: Δεν ξέρουμε αν είναι σε αριθμό ψήφων (αυτό θα φανεί στην κάλπη), αλλά σίγουρα τους επιστρέφει στον…αγαπημένο τους ρόλο: Αυτόν του θύματος που “πολεμούν όλοι” κι εκείνο επειδή “αγανάκτησε”…τους πλακώνει στο ξύλο και “ηρωοποιείται” στα μάτια του λαού!

Ένας γνώριμος ρόλος που βλέπαμε γι’ αρκετά χρόνια και διακόπηκε για λίγο, όταν μετά τις Εκλογές της 6ης Μαίου 1 – 2 στελέχη της βγήκαν στα Μμε, αναγκασμένα εκ των πραγμάτων να προφέρουν (αποτυχημένα) πολιτικό λόγο.

Τρίβει τα χέρια του λοιπόν το Σύστημα, διότι τέτοια γεγονότα του δίνουν το δικαίωμα να πολώσει το κλίμα όπως και όποτε θέλει: Είναι, με λίγα λόγια, ένας άσος στο μανίκι για χρήση ανά πάσα στιγμή!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close