Αλλαξε γνώμη και το βαζει στη γραμμή το Ζαναντου ο Αντίοχος…oταν πάρει τα πιστοποιητικά!!

Το Σάββατο ανακοίνωσε  μέσω διαδικτύου οτι δεν θα το δρομολογήσει τη Κυριακή ξύπνησε διαφορετικά και δήλωσε οτι άλλαξε γνώμη ….Ο πλοιοκτήτης του ΖΑΝΑΝΤΟΥ δείχνει αναξιόπιστος και στα λόγια του και στις αποφάσεις του….Στο διαδίκτυο δήλωσε προχθές ότι τα πήρε τα πιστοποιητικά και δεν θα το βάλει στη γραμμή και στη τηλεόραση χθες το βράδυ στο Corfou είπε οτι περιμένει να τα πάρει!!!!

Δηλαδή ολίγο ψευτράκος με μετάλλαξη …Μιλάμε για μεγάλο Παπατζή!!! Του αρέσουν τα παρακάλια κάνει οτι θα  φύγει τα βάζει με τους κατοίκους των Διαποντίων  που άσκησαν κριτική  αλλά θέλει και να πάρει την επιχορήγηση….

Το σίγουρο είναι εαν τελικά δρομολογηθεί και εαν πάρει όλα τα πιστοποιητικά οτι θα φύγει με κρότο…Το πλοίο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ένα νησί !!! Πως θα εξυπηρετήσει τρία? Ο ίδιος δήλωσε οτι χωράει 4 τζίπ η 6 κανονικά αυτοκίνητα και οτι εχει γκαράζ 71 τμ…Επίσης ανάφερε οτι θα ταξιδεύει μέχρι με 8 μποφόρ καιρό!!!!!

Oταν κάποιος λέει ψέμματα  το σίγουρο είναι οτι θα δούμε πολλά….Ετσι ας περιμένουμε να  μετρηθεί απο το Λιμεναρχείο για να  δούμε πόσα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα έχει ωφέλιμα στο γκαράζ ….και πόσα ΙΧ χωράει…εκτός αν εννοεί αυτοκίνητα παιχνίδια απο τα ΤΖΑΜΠΟ!!!!

Για να δούμε και αν θα τηρήσει αυτά που λένε οι Νόμοι και τις υποχρεώσεις του στη δρομολόγηση…και τη  μεταφορά ΙΧ και τροφοδοσίας…

Αυτά όμως θα τα δούμε στη πράξη όπως και την ευστάθεια του πλοίου….Δυστυχώς οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις στα τρία νησιά καταδικάστηκαν στην υποβάθμιση και θα ζήσουμε τραγελαφικές καταστάσεις….Το πλοίο θα ξεκινούσε σύμφωνα με ανακοίνωση απο τις κόρες του στο πρώτο εικοσαήμερο του Δεκέμβρη και τώρα μας δήλωσε σε δέκα με δεκαπέντε μέρες….Κάπου προς το τέλος του μήνα….

Επίσης ανεφερε προκλητικά οτι δεν θα είναι για ενα προσωρινό τρίμηνο αλλα και για ενα χρόνο στη συνέχεια !!!!

Ο Αντιδήμαρχος Οθωνών κ.Θ.Λουκαναρης εξέδωσε στο διαδίκτυο  ανακοίνωση για αυτή τη προκλητική δήλωση και για την υποβάθμιση της γραμμής…με μια πιο ξεκάθαρη δήλωση μιλώντας και για προδοσία για όσους στηρίζουν το ΖΑΝΑΝΤΟΥ για μόνιμη λύση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΣΤΟ CORFOU

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button