Αλλαλούμ…..και νέο μνημόνιο (?) 30 δις!!!!

mnimonio3Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

Δεν πέρασαν δυο μέρες που ο ΜΑΓΚΑΣ Τσίπρας είπε ΟΧΙ στην Τρόικα για τα μέτρα των 11 δις (τα δικά του ήταν 8,5 )  και σήμερα κατέθεσε νέα πρόταση ΜΝΗΜΟΝΙΟ για δυο έτη 30 δις!!!!!!! (είναι που θα καταργούσε το μνημόνιο με ένα άρθρο και θα μας απελευθέρωνε).

Πάνε για “συμφωνία” θανάτου με την Ελλάδα να την μετατρέψουν σ ένα απέραντο ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.Και το χειρότερο ολων ειναι οτι ο Τσίπρας βάζει την υπογραφή του με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο για να παραμείνει στην εξουσία με νεο μνημόνιο.

Το παιχνίδι χοντραίνει με τους Ελληνες να διχάζονται με το Δημοψήφισμα και το Σαμαρο-Βενιζέλο-Θεοδωρακη-Φωφη να ετοιμάζονται να ανακαταλάβουν την εξουσία ρίχνοντας  τον Τσίπρα. Θριαμβολογούν οι αρχισκευωροί πάνω απο τις κλειστές Τράπεζες οι αισχρότεροι Ανθέλληνες -πράκτορες -ρουφιάνοι…

Κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα διεξαχθεί το Δημοψήφισμα αν επέλθει συμφωνία-μνημόνιο με σκληρότερα μετρα.Την ίδια ωρα στην ΕΡΤ ο Δραγασάκης έριξε “βόμβα” οτι μπορεί να ακυρωθεί αν επέλθει συμφωνία…Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί  η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Ελλάδα, στην οποία τέθηκε προς συζήτηση η νέα ελληνική πρόταση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι νέα τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο.Οι δανειστές μας απέρριψαν παράταση και αναδιάρθωση χρεους συζητάνε νέο μνημόνιο 30 δις και αποβολή ΔΝΤ από το νέο πρόγραμμα!!!

Όσο για τα τηλεκατευθυνόμενα πρόβατα του Συντάγματος που θέλουν να μείνουν Ευρώπη ας διαβάσουν τα μέτρα των 8,5 του Τσιπρα τα 11 δις μέτρα των δανειστών και τα 30 δις του νέου μνημονίου για να μην λένε οτι δεν ήξεραν για ότι συμβεί στη Χώρα…

Το παιχνίδι είναι στημένο και από τη Δευτέρα θα έχουμε δραματικές εξελίξεις με την αποσταθεροποίηση να μπαίνει φουριόζα βάσει σχεδίου.Θα φέρουν το κόσμο σε απόγνωση για ν αρχίσει εμφύλιος θα στήσουν προβοκάτσιες (δολοφονίες π.χ) και η Χώρα θα βρεθεί σε πρωτόγνωρη κατάσταση και χωρίς ασφάλεια. Το ρευστό τελειώνει οι πληρωμές δεν θα γίνουν και όταν το συνηδειτοποιήσει ο κοιμισμένος Ελληνας θα καεί η Χώρα….Ο Τσιπρας έπαιξε τη τελευταία παράσταση δεν τύπωσε Εθνικό Νόμισμα για να υπάρξει χάος και  δεν προχώρησε σε συνεργασία με τη Ρωσία και Κινα ακολουθώντας εντολές από τη Νεα ταξη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close