Ακόμη 6 εκ ευρω στα Εργολαβικά συμφέροντα…Αλαμάνος: Τα σάπια και τα σκισμένα δέματα που θα τα βάλει? (VIDEO)

Ακόμη εξη εκατομμύρια ευρώ είναι έτοιμοι να δώσουν σε εργολαβία Ασπιώτης Νικολούζος και να συνεχίσουν να μοιράζουν δέματα ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τεμπλόνι και Λευκίμμη….Δεν έχουν τέλος οι εργολαβίες απο το Δήμο Κέρκυρας…Τοσα εκατομμύρια θα είχαν κατασκευάσει σε αυτά τα  4 χρόνια σύγχρονο εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης χωρίς υπόλειμμα…Όμως το μόνο που κάνουν είναι να διασπαθίζουν δεκάδες εκατομμύρια σε εργολάβους…Ολα αυτά θα μπουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα Δημοτικά τέλη προσεχώς!!! Με την εμφάνιση τους θα σας πεταχτούν τα μάτια !!

Η δηλητηρίαση του περιβάλλοντος συνεχίζεται..Το έγκλημα διαρκές και χωρίς τιμωρία για τα Αυτοδιοικητικά πρόσωπα με την κάλυψη της κυβέρνησης…

Στο video που ακολουθεί ακούστε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Ασπιώτη με τι απάθεια αναφέρει την προετοιμασία  για την νέα αρπακτή των εργολάβων (6 εκ. ευρω) και για τη μεταφορά των Δεμάτων στο οικόπεδο των Αδελφατων που θα μετατραπεί σε νέα ΧΑΒΟΥΖΑ!!!!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπλονίου Σπαρμιώτισσα κ.Αλέκος Αλαμάνος σε τηλεφωνική του παρέμβαση σήμερα  στο ραδιοφωνικό μας σταΘμό και στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ  αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε ο κ.Ασπιώτης αλλα και στην Τραγική κατάσταση  στο Τεμπλόνι και σε ολο το νησί  και στο τι θα ακολουθήσει και αυτό το καλοκαίρι..Τα ζουμια τρεχουν στη λίμνη..70 χιλιάδες τόνοι σκουπίδια..Τα σάπια δεν μας ειπε ο κ.Ασπιώτης που θα τα βάλει…ΔΕΙΤΕ το VIDEO με ολες τις δηλώσεις του κ.Αλαμάνου.

 

Δηλώσεις Ασπιώτη στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Corfou και Αλαμάνου στο Ράδιο Αμαζόνιος

 

ΕΚΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ.

Σήμερα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Εξωραϊστικού συλλόγου Τεμπλονίου κατ του Συνδεσμου Καθαριότητας και του Δήμου Κέρκυρας…Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα…η το αργότερο σε ενα μήνα.Η επικράτηση των κατοίκων θα φέρει το πλήρες αδιέξοδο σε Νικολουζο-Ασπιωτη που ομολογούν οτι θα μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους με εκατοντάδες Χωματερές σε όλο το νησί.Σε αυτο το σημείο έφεραν με τη διαχείριση τους και τα “κόλπα” τους..

Μαρτυρας κατηγορίας ήταν σήμερα ο Γεωλόγος κ.Μηλλίγος ο οποίος κατέθεσε οτι  η περιοχή από εδαφολογικής άποψης είναι ακατάλληλη για φιλοξενία ΧΥΤΑ.Ο  χώρος δεν μπορεί να “σηκώσει” τίποτα άλλο, ούτε νέα εργοστάσια διαχείρισης ούτε άλλες λειτουργίες πλην της αποκατάστασης.Επιπροσθέτως ανέφερε ότι  κινδυνεύει η Δημόσια υγεία περισσότερο από τη συγκέντρωση σκουπιδιών στο Τέμπλονι.Οι ρύποι υποστήριξε  ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια και υπάρχει  μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και σαφώς υπάρχει επιβάρυνση του αέρα και του υπεδάφους.

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close