Ακούστε όλη την ιστορική συζήτηση με τον Πρόεδρο της END Εμ.Λαμπράκη στο Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.Πως θα γίνει η οικ.απελευθερωση της Κέρκυρας

Ακούστε στο  video που ακολουθούν την Ιστορική συνέντευξη του Προέδρου της END Εμ.Λαμπράκη στο Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη (Ράδιο Κέρκυρα 100,1)  που δόθηκε  στις 21 Φεβρουαρίου 2014 σε απ ευθείας σύνδεση με Αμερική.

Ακούστε για το βρώμικο σχέδιο του αντίπαλου DNA να γονατίσουν την Ελλάδα και να αρπάξουν τον πλούτο της. Ακούστε για το λογαριασμό Κρατών (καταπίστευμα) πως δημιουργήθηκε , ποιοι βάλανε χέρι και γιατί μας κρύβουν ότι το μερίδιο της Ελλάδας έχει μέσα 335 τρις και ακόμη περισσότερα. Επίσης ακούστε για το πρόγραμμα των Δήμων που για την Κέρκυρα είναι 13 δις με αποπληρωμή χρεών σε Δημόσιο και Τράπεζες αλλά και για τα έργα που μπορούν να γίνουν και η Κέρκυρα ανασυγκροτείται και μετατρέπεται σε εργοτάξιο έργων.
 Επίσης ακούστε  για την στήριξη του Εμ.Λαμπράκη και της END στο Δημοσιογράφο Χρονη Προσαλέντη ως υποψήφιου Δημάρχου Κερκυρας και για το πρόγραμμα Χρηματοδότησης  που θ αλλάξει τη ζωή όλων των Δημοτών και μας απελευθερώνει Οικονομικά. Είναι το χτύπημα κατά των μνημονιακών σκουληκιών που ξεπουλάνε την Χώρα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close