Αγρότες στο Μαξίμου: «Έχετε 2 μέρες διορία…Μετά ψάξτε ελικόπτερα»

agrotes-blokaΔιορία 48 ωρών στο Μέγαρο Μαξίμου να απαντήσει στα αιτήματα που θα παραδώσουν στον πρωθυπουργό τις επόμενες ώρες, δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση. 

Τις προτάσεις των αγροτών για ασφαλιστικό και φορολογικό θα καταθέσει στη 1.30 μετά το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ το μέλος της Επιτροπής Δημήτρης Δημογιάννης.Απαντώντας στις κατηγορίες κυβερνητικών στελεχών ότι δεν έχουν θέσεις, ο κ. Δημογιάννης ανέφερε ότι «τις θέσεις μας τις ξέρουν, αλλά επειδή η κυβέρνηση μας κατηγορεί ότι δεν έχουμε θέσεις εμείς θα τις ξανακαταθέσουμε να τις μελετήσουν, και αν θέλουν να μας καλέσουν να τις συζητήσουμε.»

Σύμφωνα με πληροφορίες  αντιπροσωπεία των αγροτών, που εκπροσωπεί τα μπλόκα όλης της χώρας, πλην του μπλόκου της Νίκαιας (ΚΚΕ), πάει αυτή την ώρα στο Μαξίμου για να παραδώσει τα βασικά αιτήματα των αγροτών. 

«Δεν θα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Θα παραδώσουμε τα αιτήματα  και θα φύγουμε. Δίνουμε στο Μαξίμου προθεσμία 48 ωρών για να μας απαντήσει επί των αιτημάτων μας. Από αυτό θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση μας….», αναφέρει ο Δημήτρης Δημογιάννης από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close