Έβγαλε τεράστια σφυρίδα 100 κιλά…Απίστευτο ( φωτό)

Σύμφωνα με την Townsville Bulletin, η φοβερή ψαριά έλαβε χώρα στο Κέιπ Παλαρέντα, στα βορειοδυτικά της Αυστραλίας.
Είχε πάει για ψάρεμα καρχαρία, όταν αντίκρισε μια τεράστια σφυρίδα, και χρειάστηκε 15 λεπτά για να τη βγάλει από το νερό.

«Ήταν διαφορετικό από τη μάχη με τους καρχαρίες και στην άκρη του μυαλού μου υποπτεύθηκα ότι πρόκειται για σφυρίδα. Έχουν πολλή δύναμη μέσα τους», ανέφερε ο Τζέρεμι στην Townsville Bulletin.

Το τεράστιο ψάρι είχε μήκος 2,13 μέτρα και περίπου 100 κιλά βάρος. Πρόκειται για το τρίτο ψάρι αυτού του είδους που ο Τζέρεμι κατορθώνει να πιάσει τα τελευταία 6 χρόνια.

«Ήμουν στ’ αλήθεια ενθουσιασμένος, είναι σίγουρα ένα μαγικό ψάρι να πιάσεις, πρόκειται για την αφαίρεση μιας ζωής για συγκεκριμένους ανθρώπους», ανέφερε.

Το θαλάσσιο κτήνος απελευθερώθηκε μετά από τις απαραίτητες φωτογραφίες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα ψάρια είναι ερμαφρόδιτα, καθώς αλλάζουν φύλλο κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Να τονίσουμε ότι οι σφυρίδες μπορεί να είναι επικίνδυνες και επιτίθενται ανθρώπους. Τον περασμένο Οκτώβρη, ένα 10χρονο παιδί τραβήχτηκε στο βυθό από μια τεράστια σφυρίδα, στην ίδια περιοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close