Xαστούκισε το Κολυτά (Πρόεδρο Παλαιμάχων ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ) ο Γ.Λιπάτντσης

Επίθεση από τον Γιώργο Λιμπάντση, χθες, Τρίτη (11/3) στην ΕΠΣΚ, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων! – «Δεχόμαστε απειλές και ύβρεις από το καλοκαίρι!» – Η στήριξη του ΔΣ Παλαιμάχων.
Καταγγελία – σοκ του Γιώργου Κολυτά! Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Τετάρτη (12/3) το πρωί, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας, στο ΕΑΚ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟ Κέρκυρα, παρουσία σύσσωμου του ΔΣ του Συλλόγου, κατήγγειλε επίθεση προς το πρόσωπό του, από τον Γιώργο Λιμπάντση και η οποία, όπως τόνισε, έφθασε σε επίπεδο χειροδικίας!

«Πεδίο», η συνεδρίασης της προσωρινής διοίκησης…
Το… όλον, σύμφωνα με όσα ανέφερε, έλαβε χώρα χθες, Τρίτη, γύρω στις 15.00, στα γραφεία της ΕΠΣΚ, στο περιθώριο συνεδρίασης της προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα, με τους δύο άνδρες παρόντες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Υπήρξε μια συνάντηση της προσωρινής διοίκησης. Βεβαίως, δεν τόλμησα να μπω μέσα, γιατί δεν είμαι μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα ή της προσωρινής διοίκησης. Ο κ. Λιμπάντσης, ωστόσο, παραβρέθηκε μέσα στην αίθουσα. Γιατί; Είναι μέλος; Ήθελε να επιβάλει… τι να επιβάλει;», ανέφερε ο κ. Κολυτάς, για την… πηγή της ιστορίας.
«Χειροδικία! Προσωπικές επιθέσεις από το καλοκαίρι…»
Και συνέχισε: «Δέχτηκα μια απρόκλητη συμπεριφορά από τον κ. μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κασσιώπη (σ.σ. σε πρώτο χρόνο δεν ανέφερε το όνομα, το οποίο, ωστόσο, διευκρίνισε στη συνέχεια), χωρίς να υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση και καμία οικονομική συναλλαγή μεταξύ εμού και καμίας εταιρείας του. Δεν ήρθα σε καμία αντιπαράθεση, φεύγοντας, όμως, ο συγκεκριμένος κύριος, που απ’ το καλοκαίρι μου κάνει προσωπικές επιθέσεις, έφθασε στο σημείο να έρθουμε σε μια, ει το δυνατόν, χειροδικία! Αν και παλαιότερα, στο γήπεδο, δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος, κράτησα την ψυχραιμία μου. Αν δεν την είχα κρατήσει, δεν ξέρω πού θα βρισκόμαστε σήμερα».
«Συγχαρητήρια σε κ. Γεωργακόπουλο και Μηλιώτη…»
Σπεύδοντας να σημειώσει τον «πυροσβεστικό» ρόλο, που έπαιξαν, στην όλη ιστορία, οι κ. Λάμπρος Γωργακόπουλος και Στάθης Μηλιώτης. «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου, στους κ.κ. Γεωργακόπουλο και Μηλιώτη, οι οποίοι κράτησαν ένα επίπεδο. Θέλω να τους συγχαρώ, γιατί και οι δύο παλαιότερα, υπηρέτησαν τον ΑΟ Κέρκυρα, τον Ερασιτέχνη…», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Κύριε Λιμπάντση, σας απευθύνω προσωπικά…»
Για τον κ. Κολυτά, προφανής λόγος για την καταγγελθείσα επίθεση, δεν υπήρξε: «Δεν τον προκάλεσα, δεν καταλαβαίνω τους λόγους να είμαι προσωπικός εχθρός του, δεν έχουμε καμία οικονομική συναλλαγή, δεν δουλεύουμε για κάποιον άλλον. Εάν είναι μεμπτό, λοιπόν, να πρέπει να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, για την επαναδραστηριοποίηση του ΑΟ Κέρκυρα… Δεν μπορώ να το καταλάβω…», σημείωσε.
Προτού συγκρίνει την όλη κατάσταση με προ 20ετίας «φιλοξενίες» στις… ταπεινές κατηγορίες, που έπαιζε, τότε, ο ΑΟΚ και κάνει λόγο για απειλές, οι οποίες βαστούν, υποστήριξε, από το «θερμό», περασμένο καλοκαίρι: «Κύριε Λιμπάντση, σου απευθύνω προσωπικά κάτι: δεν υπάρχει κάποια συναλλαγή προσωπική. Ως εδώ, όμως! Ο κόμπος έφθασε, πια στο χτένι. Δεχόμαστε απειλές από το καλοκαίρι. Προσκλήσεις. Ύβρεις. Και χθες, αντιμετώπισα προσωπικά μια κατάσταση, που την αντιμετώπιζα στο… Θεσπρωτό, πριν από 20 χρόνια στον Κόντσικα, στην Αναγέννηση Άρτας, στη Βόνιτσα… Και τώρα, το δεχτήκαμε εντός έδρας! Για ποιο λόγο; Γιατί υπηρετήσαμε όλοι εμείς αυτή την ομάδα;».
Έκτακτο ΔΣ Παλαιμάχων και στήριξη σε Κολυτά
Ο πρώτος πληθυντικός, δεδομένου ότι, κατά τον κ. Κολυτά, η καταγγελθείσα επίθεση δεν ήταν «σε προσωπικό επίπεδο, αλλά εκπροσωπώντας στο Σύλλογο Παλαιμάχων». Επ’ αυτού, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, χθες, αργότερα, το απόγευμα, συγκλήθηκε έκτακτο ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων, προς ενημέρωση για τα… νωρίτερα. Με το υπόλοιπο ΔΣ να προβαίνει σε δημόσια καταγγελία και, παράλληλα, να εκδηλώνει την έμπρακτη στήριξή του στην πρόεδρό του. Εξ ου, άλλωστε, και η σύσσωμη παρουσία του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Όπου και, δια του γενικού γραμματέα του Συλλόγου, Δημήτρη Μπορτς, διαβάστηκε και σχετική ανακοίνωση… Ακολουθεί πολύ ακόμη ρεπορτάζ…
Corfusports

Σχολιαστε