Ti δηλωσε από τη Βουλή ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής.Ρεπορταζ

Δείτε παρακάτω ενα ακόμη video με τις απίστευτες καταγγελίες Κούγια: “Μάρτυρες κατηγορίας κατά της Χ.Α, “πρεζάκια”, έμποροι ναρκωτικών, μαστροποί, αποβράσματα της κοινωνίας και κουκουλοφόροι καταδότες και ρουφιάνοι.Ουτε στη Χούντα

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής τoυ Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστος Παππάς, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αρχιερέα της διαπλοκής στη δικαιοσύνη». «Ο αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου είναι φυλακή. Στη χώρα του success story όπου όλα είναι δυνατά ακόμη και το πρωτογενές πλεόνασμα. Στη Μπανανία της συγκβέρνησης. 
Φοράει ως μανδύα την τσαλακωμένη και υποτιθέμενη κοινοβουλευτική λειτουργία, τη υποτιθέμενη ανεξάρτητη λειτουργία της δικαιοσύνης», τόνισε ακόμη. Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε επίσης τη σημερινή διαδικασία ενώπιον της Βουλής ως «παράνομη και αντισυνταγματική», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη. «Έχετε χάσει τη λαϊκή εντολή και έχετε στη φυλακή με εντολή Σαμαρά τον αρχηγό τους τρίτου κόμματος. Αυτή την παρανομία, αυτή την κακοήθεια μόνο νοσηροί νεοδημοκρατικοί εγκέφαλοι θα μπορούσαν να υλοποιήσουν», ανέφερε. 
 Επιπλέον, ο Χρήστος Παππάς έκανε λόγο για σαθρό κατηγορητήριο, ανυπόστατα στοιχεία και πολιτική δίωξη σε βάρος του, σημειώνοντας ότι όλα έγιναν υπό το φόβο ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα πάρει μεγάλα ποσοστά. «Θέλατε να μας στείλετε φυλακή, για να πέσουν τα ποσοστά. Χάσατε, τα ποσοστά θα ανεβαίνουν» είπε, σημειώνοντας ότι «το 10% είναι ψήφος επιλογής, όχι ψήφος οργής. Το 10% ψήφισε και θα φέρει κι άλλο» «Θέλετε να μας σκοτώσετε; Χάσατε και πάλι. Χρυσαυγίτης σημαίνει αυτός που πιστεύει στο «ου φεισόμεθα της ζωής ημών (δεν θα λυπηθούμε για τη ζωή μας)»» τόνισε ακόμη. Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε «κρυπτόμενο πρωθυπουργό». 
 Ο κ. Σαμαράς «είχε πει τηλεφωνικά τον περασμένο Οκτώβριο, «τον Παππά τον θέλω μέσα»», συνέχισε ο Χ.Παππάς λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Νέα Δημοκρατία επιχείρησε να προσεγγίσει την ΚΟ της ΧΑ, φοβούμενη μεγάλη πτώση των ποσοστών της. «Η Ελλάδα διαθέτει επικίνδυνο, μετεώρο και πολιτικά ανισόρροπο πρωθυπουργό» συνέχισε, προσθέτοντας ότι «σε αυτή την αίθουσα υπήρχαν πολλοί Μπαλτάκοι. Αν τους ψάξετε, θα πρέπει να χάσετε τη μισή σας Κοινοβουλευτική Ομάδα» είπε προς την ηγεσία της ΝΔ. «Εμείς είμαστε πιστοί, τιμούμε τον ελληνικό λαό, ιδού ο λόγος που είμαστε στη φυλακή» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «γνωρίζετε πολλοί από εσάς και πάρα πολλοί άλλοι πως είμαι αθώος, ακόμα και στο έγκλημα Φύσσα, που καταδίκασα από την πρώτη στιγμή». 
 «Έχετε υποστεί μία μεγάλη ήττα» τόνισε, απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ. «Η Χρυσή, όσο και αν μας πολεμούν οι ανθέλληνες εσωτερικού-εξωτερικού, είναι το μοναδικό αυτή τη στιγμή αυθεντικό εθνικιστικό κόμμα». Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης όταν ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, είχε χρηματιστεί!

 O ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Σχολιαστε