Tροχονόμος το ΝΑΤΟ στο Αιγαιο και τα στενά κλείνουν….Αρχίζει το ¨πανηγύρι» Εισβολή Τουρκίας στο Χαλέπι….

Στενά ΒοσπόρουΑφού η Ελλάδα δεν μπορεί τότε…Κομισιόν: Χαιρέτισε την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τους πρόσφυγες.

Τι σημαίνει το ΝΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ;

Σημαίνει τουρκική παρουσία στο Αρχιπέλαγος με τις ¨ευλογίες ¨των Νατοϊκών. Άντε να δούμε και κανένα σπανιόλικο και κανένα βενετσιάνικο σκαρί, τα υπόλοιπα θα είναι τούρκικα-σαρακίνηκα.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λαμβάνει υπόψη της τις δηλώσεις σχετικά με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην ανακοπή των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο. Η απόφαση ανήκει στο ίδιο το ΝΑΤΟ σε σχέση με την ευκαιρία και τους τρόπους της ενδεχόμενης εμπλοκής του. Εμείς χαιρετίζουμε όλες τις συζητήσεις που αφορούν πιθανά μέτρα αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, διάσωσης ανθρώπινων ζωών και διαχείρισης των προσφυγικών ροών και των εξωτερικών συνόρων».

«τα 10 χμ που χωρίζουν την Ελλάδα και την Τουρκία δεν μπορούν να είναι παράδεισος για διακινητές».

Η Άγγελα Μέρκελ δήλωσε ότι η Άγκυρα και το Βερολίνο θα ζητήσουν εντός της εβδομάδας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο ΝΑΤΟ τη βοήθεια της συμμαχίας για την καταπολέμηση των διακινητών κατά μήκος των τουρκικών συνόρων. «Θα εκμεταλλευτούμε τη συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ για να συζητήσουμε τις δυνατότητες και σε ποιο βαθμό το ΝΑΤΟ μπορεί να βοηθήσει όσον αφορά την επιτήρηση στη θάλασσα προκειμένου να υποστηριχθεί το έργο της Frontex και της τουρκικής ακτοφυλακής» ανέφερε.

Δεν πρόκειται περί αδυναμίας της Ελλάδος να συμμετάσχει σε κοινές περιπολίες. Απλώς το γεωπολιτικό παιχνίδι ¨χόντραινε¨ δραματικά στην Συρία.
ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ – «ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαταγή ύψιστης ετοιμότητας υπέγραψε ο Β.Πούτιν για τα στρατεύματα της Νότιας Διοίκησης – Φορτώνουν με όπλα μαχητικά & βομβαρδιστικά

Χιλιάδες Ρώσοι αλεξιπτωτιστές διατάχθηκαν πριν λίγο, να είναι έτοιμοι για αναχώρηση..προορισμός Συρία 08/02/2016

OKTΩ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Η Αγκυρα εκτός ελέγχου το πάει για πόλεμο: «Θα προστατέψουμε το Χαλέπι όπως κάναμε στον Α’ΠΠ» δηλώνει ο Α.Νταβούτογλου!

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές η παρουσία του ΝΑΤΟ δηλ. ουσιαστικά της Τουρκίας έστω και με την δικαιολογία του ελέγχου των προσφυγικών ροών κρίνεται απαραίτητη στους διαδρόμους ναυσιπλοΐας στο Αιγαίο και στη έξοδο των Στενών του Βοσπόρου διότι δια μέσου αυτών θα κατεβαίνει ο κύριος όγκος του ανεφοδιασμού των Ρωσικών δυνάμεων στην Συρία.

ΠΡ1

Με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ ως άνω δρομολογήθηκαν εξελίξεις στην γειτονιά μας που δυστυχώς ακουμπούν και την Ελλάδα των μνημονίων .

Τους Ρώσους όμως τους ρώτησαν οι Νατοϊκοί αν συμφωνούν να κάνουν οι δεύτεροι τους τροχονόμους στο Αιγαίο;

Τελικά ότι σχεδιάζουν οι επικυρίαρχοι του μάταιου τούτου κόσμου ας το κάνουν γρήγορα καθότι το τελικό αποτέλεσμα των πράξεων τους είναι γνωστό.

ΚΑΙ είναι κάτι το οποίο ποθούν πολύ οι Έλληνες –Ρωμιοί.

Και είναι το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Σχολιαστε