Kαι οι Δικαστές σε Απεργία…Αφήστε τις διαμαρτυρίες και τις απεργίες και κλείστε τους μέσα τους προδότες…

Τώρα κατάλαβαν οι Δικαστές, που εξεδωσαν απόφαση οτι το μνημόνιο ειναι συνταγματικό,οτι δεν μπορουν να επιβιώσουν με τις περικοπές που αρχισαν για ολους.Εμείς λέγαμε εδω και δυο χρόνια οτι επρεπε να αντιμετωπίσουμε τη Νέα Τάξη ολοι μαζί οχι οταν ερθει η «Φωτιά» στη πόρτα μας!!! Ειναι κατάντημα να βλέπουμε αστυνομικούς,στρατιωτικούς ,λιμενικούς να διαμαρτύρονται και να κάνουν πορείες και συγκεντρώσεις…ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΟΙ…Εχετε ορκιστεί να φυλάτε τους Νόμους και το Σύνταγμα.Συνεπώς δεν χρειάζεται καμμία διαμαρτυρία.Κλειστε στη φυλακή τα λαμόγια που φάγανε και τα παταράτσα.
Αυταπάγγελτα επρεπε να το ειχατε κάνει για ολους οσους στο πολιτικό στερέωμα μας εφεραν ως εδω.Με απεργίες τα σώματα ασφαλείας και οι Δικαστικοί δείχνεται οτι υπολογίζεται τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ολους αυτούς που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.Ειμαστε σε Εθνικό κίνδυνο και λίγες μέρες πριν το μεγάλο ξέσπασμα.Το καταλάβατε η θα πάιξεται τις τεθλιμένες χήρες και θα εκλιπαρείται για λίγα ευρώ
Ξεχάσατε κύριοι Δικαστές οτι συμπολίτες μας εχουν καταθέσει μηνύσεις για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ? Η έσχατη προδοσία ισοδυναμεί με ανατροπή του πολιτεύματος γι αυτό χρειάζεται άμεση αποκατάστασή του με παρέμβαση της δικαιοσύνης και σύλληψη των δραστών.Οπως αναφέρουν συμπολίτες μας που κατεθεσαν τετοιες μηνύσεις «εάν δεν γίνει πρώτα αυτό, τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει.  Κυβέρνηση δωσίλογων δεν έχει δικαίωμα να πάρει αποφάσεις και οτιδήποτε υπογράφει είναι ανυπόστατο ή άκυρο. Αν τους αφήνουμε όμως να συνεχίσουν, η βλάβη θα είναι ανεπανόρθωτη.
 H Ελλάδα είναι το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου, λεφτά υπάρχουν αν θέλει κανείς να τα βρει και ο ΓΑΠ με τις προεκλογικές δηλώσεις ( λεφτά υπάρχουν ΕΑΝ …. και Εάν …   κλπ) απέδειξε ότι ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να τα βρει ( γι΄αυτό τον ψήφησε άλλωστε ο κόσμος και όχι λόγω ηλιθιότητας) , η ελληνική κρίση είναι τεχνιτή και η ευθύνη ανήκει στους Έλληνες πολιτικούς  οι οποίοι πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογουμένους να υπηρετήσουν το λαό και να προστατεύουν τα συμφέροντα της χώρας και όχι να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία, να πάρουν μίζες, να ζητήσουν δανεικά υπέρογκα ποσά που δεν χρειαζόμαστε αλλά τα οποία  εμείς πρέπει να ξεπληρώσουμε, να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία, να παραιτηθούν  για λογαριασμό μας  από την προστασία της εθνικής περιουσίας από το διεθνές δίκαιο και να εκτελέσουν καταστροφικά σχέδια κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Τώρα στο Ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις των Δικαστών: Την πανελλαδική διακοπή των συνεδριάσεων των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων για πέντε μέρες από την έναρξη του νέου δικαστικού έτους (17 Σεπτεμβρίου) αποφάσισε ομόφωνα το απόγευμα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Οι διακοπές των συνεδριάσεων θα ξεκινούν στις 10:00 και θα διαρκούν έως το τέλος του ωραρίου, δηλαδή έως τις 15.30. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες περικοπές των αποδοχών τους οι δικαστές αποφάσισαν παράλληλα την αναστολή δημοσίευσης δικαστικών αποφάσεων εκτός των κατεπειγουσών.
Οι δικαστές… θα υποβάλουν επίσης στους διευθύνοντες τα δικαστήρια (προϊσταμένους τους) αίτημα για διάθεση υλικοτεχνικής υποστήριξης (γραφεία, βιβλία, χαρτί, κ.λπ.), έτσι ώστε να εργάζονται στα δικαστήρια και όχι στα σπίτια τους. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει προγραμματίσει ακόμη έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της για τις 22 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα κατέλθει, ή όχι, σε απεργία το δικαστικό σώμα.
Σύμφωνα όμως με τα άρθρα 23 του Συντάγματος και 40 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών «απαγορεύεται η απεργία με οποιαδήποτε μορφή στους δικαστικούς λειτουργούς», οπότε κάτι θα σκαρφιστούν για να βαφτίσουν… την ..απεργία.

Σχολιαστε