3αδα με απόδοση 8,37….Δεν παίζεται η ομάδα μας…

σττΜια 3αδα με απόδοση 8,37 από τον spiker 100,1 ήταν το κέρδος από τις προβλέψεις της Δευτέρας.

Ακόμη μια στοιχηματική μέρα στο + οκτώ φορές τα χρήματα που επενδυσαμε..

Καλοφαγωτα ξεκίνησε θετικά και αυτή η εβδομάδα…

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΟΥΣ? Σ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Τα βλέπεις και δεν τα παίζεις? Μοιραζουμε χρήμα και είστε απ έξω?

Δειτε την επιτυχία μας με την τριαδα που δώσαμε στους συνδρομητες -μελη…………

spiker 100,1 3αδα αποδοση 8,37

Γραναδα – Ειμπάρ 1 αποδοση 1,55 WIN

Μπόρμουνθ – Μαντσεστερ Σιτυ 2 αποδοση 1.50 WIN

Ηρακλής – ΑΕΚ χ αποδοση 3,60 WIN

Ποιοι ειμαστε

Η ομάδα μας ΒΕΤ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ είναι η ομάδα των ανθρώπων του Αθλητικού Τμήματος του Ράδιο Κέρκυρα 100,1 που λειτουργούσε από τον Δημοσιογράφο και υπ.Αθλητικών μεταδόσεων Χρόνη Προσαλέντη απο το 1988 έως το 2008. Μετά ως γνωστό το ραδιόφωνο άλλαξε ιδιοκτησία. Όλοι λοιπόν οι έμπειροι αθλητικοί συνεργάτες εδώ στη Κέρκυρα και σε όλη την Ελλάδα είναι μαζί μας σ αυτή την ομάδα. Το αθλητικό teem με την εκπομπή Ραντεβού στα Γήπεδα είχε μεταδόσεις από όλες τις κατηγορίες τοπικό και επαγγελματικά πρωταθλήματα (Superliga, footballleague, Γ Εθνική κ.α) και περισσότερο στις κατηγορίες που έπαιζε και παίζει ο ΑΟ Κέρκυρα.

Ολα αυτά οι γνωριμίες μας και οι συνεργάτες μας μας δίνουν πληροφορίες που μετατρέπονται σε προβλέψεις και μαζί με νέους συνεργάτες στο χώρο του στοιχηματισμού βγάζουν αποτέλεσμα.

Αυτά τα λέμε για να ξέρετε ότι οι συνεργάτες μας θέλουν μαζί με εμάς να κερδίζεται κάθε μήνα ένα ποσό όσο γίνεται μεγαλύτερο και να μην χάνεται το κεφάλαιο σας.Σας περιμένουμε λοιπόν να κάνετε εγγραφή ως μέλη (Στην σελίδα μας (amazonios.net) πάνω αριστερά στη στήλη ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ) διαλέγοντας την αποστολή προβλέψεων σε 3 πακέτα.H αγορά των πακέτων γίνεται με δυο τρόπους: Τραπεζική κάρτα μέσω pay-pal  η pay-safe με αγορά από τα περίπτερα στη Χώρα μας.

                      BOUKER       spiker 100,1     manager    betino     bomber   driver   overakias   sigourino

Σχολιαστε