3αδα με αποδοση 6,25 στα χθεσινα……

καλοφαγωταΑλλη μια 3αδα είχαμε χθες στις χθεσινές επιτυχίες   με απόδοση ΕΞΗ ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας….Καλοφαγωτα τα κέρδη για τα μέλη  και πάμε δυνατά γιατι έρχεται ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ να χτυπήσουμε φλέβες!!!!

Κάντε εγγραφή όσοι δεν έχετε κάνει γιατι υπάρχει σίγουρο κέρδος. Αυτό έρχεται με μεθοδικότητα και απο την ομάδα μας.Διαβαστε παρακάτω ποιοι είμαστε….

Σας περιμένουμε για το πάρτυ του Σαββατοκυριακου και οχι μονο…

Oι σημερινές αποστολές έγιναν στα μέλη μας στις 14.00

3αδα με αποδοση 6,25 απο το spiker 100,1

Μπάγερν – Αρσεναλ 1 αποδοση 1,50 WIN

Βισέου – Μπενφικα 1 αποδοση 2,25 WIN

Αμπερντιν – Μαδεργουελ 1 και over αποδοση 1,85 WIN

Η ομάδα μας ΒΕΤ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ είναι η ομάδα των ανθρώπων του Αθλητικού Τμήματος του Ράδιο Κέρκυρα 100,1 που λειτουργούσε από τον Δημοσιογράφο και υπ.Αθλητικών μεταδόσεων Χρόνη Προσαλέντη απο το 1988 έως το 2008. Μετά ως γνωστό το ραδιόφωνο άλλαξε ιδιοκτησία. Όλοι λοιπόν οι έμπειροι αθλητικοί συνεργάτες εδώ στη Κέρκυρα και σε όλη την Ελλάδα είναι μαζί μας σ αυτή την ομάδα. Το αθλητικό teem με την εκπομπή Ραντεβού στα Γήπεδα είχε μεταδόσεις από όλες τις κατηγορίες τοπικό και επαγγελματικά πρωταθλήματα (Superliga, footballleague, Γ Εθνική κ.α) και περισσότερο στις κατηγορίες που έπαιζε και παίζει ο ΑΟ Κέρκυρα.

Ολα αυτά οι γνωριμίες μας και οι συνεργάτες μας μας δίνουν πληροφορίες που μετατρέπονται σε προβλέψεις και μαζί με νέους συνεργάτες στο χώρο του στοιχηματισμού βγάζουν αποτέλεσμα.

Αυτά τα λέμε για να ξέρετε ότι οι συνεργάτες μας θέλουν μαζί με εμάς να κερδίζεται κάθε μήνα ένα ποσό όσο γίνεται μεγαλύτερο και να μην χάνεται το κεφάλαιο σας.Σας περιμένουμε λοιπόν να κάνετε εγγραφή ως μέλη (Στην σελίδα μας (amazonios.net) πάνω αριστερά στη στήλη ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ) διαλέγοντας την αποστολή προβλέψεων σε 3 πακέτα.H αγορά των πακέτων γίνεται με δυο τρόπους: Τραπεζική κάρτα μέσω pay-pal  η pay-safe με αγορά από τα περίπτερα στη Χώρα μας με αποστολή των pin στο stoiximawallet@hotmail.com Επικοινωνια και ερωτήματα στο amazoniosbet@yahoo.gr

                      BOUKER       spiker 100,1     manager    betino     basker     bomber   driver   overakias

Σχολιαστε