20.000 πολιτοφύλακες στέλνει το Ιραν στη Λωρίδα της Γάζας

Είκοσι χιλιάδες μαχητές από παραστρατιωτικές και οργανώσεις πολιτοφυλακής είναι έτοιμο να αναπτύξει το Ιράν στην Λωρίδα της Γάζας! Αυτό αποκάλυψε το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars σε δημοσίευμά του, λέγοντας επιπρόσθετα πως η ετοιμότητα για την ανάπτυξη των δυνάμεων αυτών επιδείχθηκε σε ασκήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν. Στις ασκήσεις, όπου επιδείχθηκε η ετοιμότητα ταχείας ανάπτυξης των σωμάτων Imam Hussain,, Imam Ali και Basij.
Παράλληλα και σύμφωνα με….. τον υποδιοικητή των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν για θέματα επιμόρφωσης και αμυντικής ενημέρωσης ταξίαρχος Massoud Jazzayeri δήλωσε ότι το ηθικό των μαχητών της Χαμάς και των Παλαιστινίων είναι υψηλό ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τη δύναμη των μαχητών στην Λωρίδα της Γάζας λέγοντας πως αυτοί ανέρχονται σε 50.000 συν μια δύναμη 5000 μαρτύρων είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε ισραηλινή επέμβαση εάν αυτή επιχειρηθεί στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Ιρανός ταξίαρχος έδωσε επίσης λεπτομέρειες και για τον αριθμό των πυραύλων που εκτόξευσαν μέχρι και εχθές από τις αρχές των εχθροπραξιών οι παλαιστινι9ακές δυνάμεις στο Ισραήλ. Όπως αποκάλυψε οι ταξιαρχίες al-Quds –η στρατιωτική πτέρυγα της παλαιστινιακής οργάνωσης Jihad- εκτόξευσε 107 πυραύλους ενώ οι ταξιαρχίες Ezzedine Al-Qassam –η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς- εκτόξευσε 724 πυραύλους εναντίον ισραηλινών στόχων.
Σε ότι αφορά την αποστολή των 20.000 Ιρανών εθελοντών πάντως στη Λωρίδα της Γάζας δεν έγινε γνωστό πως θα γίνει αυτή με πια μέσα.
 
defencnet

Σχολιαστε