Το βρώμικο συστημα θα εχει να αντιμετωπίσει ως Δήμαρχο τον Γιάννη Πανδή…

Πολύ καλή κινηση  χθες στη Λευκίμμη…Ο γραμματεας του Αλεύχιμον εκλέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία απο τους κατοίκους της Λευκίμμης (σε Λαικη συνεύρεση) να υποστηριχθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δημο του Νότου….Συγκεκριμένα πήρε την πρωτιά με 150 ψήφους απο 257 ατομα.

Το πολιτικό συστημα θα εχει να αντιμετωπίσει ενα αγωνιστή και γνώστη του προβλήματος με τα σκουπίδια και το καρκινο που δια βιας θελουν να τοποθετήσουν στα Μεσοράχια…ενω υπάρχουν συγχρονες λύσεις στη διαχείρηση των σκουπιδιών..

Ο Γιάννης Πανδης δεν κατεβαίνει για να εισπράξει καμμια αποζημίωση..Το δήλωσε απο το πρωτο λεπτό..Ειναι αυτο που λέμε ο Λαος παιρνει τη λύση στα χερια του  οταν καποιοι το “παιζουν” ανικανοι να βρουν λύσεις που υπάρχουν.

Και το προβλημα δεν το ελυσαν για τις ΑΡΠΑΧΤΕΣ των εργολαβικών συμφερόντων και για την χορηγούμενη καρεκλα των Δημάρχων και των παρατρεχάμενων ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ του περιβάλλοντος της Οικονομίας και του Τουρισμού της Κέρκυρας..

Ο συνδυασμός βαπτίστηκε Νότια Κέρκυρα Πολιτών και τωρα ετοιμάζονται για την στελέχωση του και τον αγωνα επικράτησης καθαρών δυνάμεων μακρια απο τα κόμματα της συμφοράς…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button