Ο Ελληνας ειναι αξιος της ψήφου του….

arniΑπό τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα ποδηγετείται κατά κόρον, ψηφίζει σαν πρόβατο και έχει το θράσος μετά να παραπονιέται κι όλας. Από την μαζική υποδοχή του δήθεν εθνάρχη Καραμανλή μέχρι τη δεκαετία του 80 που όλοι δήλωναν…σοσιαλιστές. Αλλά κι από τα μέσα του 90 όταν άπαντες μεταμορφώθηκαν σε …εκσυγχρονιστές για να φτάσουν να ξαναχειροκροτούν μια δεκαετία αργότερα έναν άλλο…σωτήρα Καραμανλή και εν τέλει οι ίδιοι ψηφοφόροι αφού ντύθηκαν αγανακτισμένοι για λίγο φωνάζοντας ουστ και μουτζώνοντας έξω από τη Βουλή, έφθασαν να κάνουν “αντάρτικο” με την πρώτη φορά Αριστερά που τους την έφερε από…δεξιά!

Ο Ελληνας είναι άξιος του ψήφου του και τα λάθη του απεικονίζονται στις ουρές (ΑΤΜ+ Τραπεζες ,Εφορια κλπ) και στην αρπαγή της ιδιωτικής σου περιουσίας μισθού σύνταξης κ.λ.π Λιγο πριν την κάλπη παρασύρεται απο την κάλπικη πολιτική με κόμματα που εξυπηρετούν τους δανειστές δολοφόνους. Κυβέρνηση δεν υπάρχει αλλά δεν θέλει να το πιστέψει οτι είναι υπάλληλοι ξένων κέντρων.Δεχεται να του φέρνουν τους Νομους που θα ψηφιστούν απ έξω δέχεται το μεγάλο ψέμα ότι μονόδρομος ει ναι η παραμονή μας στην Ευρωπαική Ενωση και δεν βλέπει αλλα κράτη που κράτησαν το νόμισμα τους να ευημερούν και να αξιοποιούν την περιουσία τους.

Ο Ελληνας είναι μέλος στάνης προβάτων και ακολουθεί τον εκάστοτε τσοπάνη στη στανη.Ειναι κοινωνικά ανάπηρος και τρώει κάθε φορά το παραμύθι των υπαλλήλων από κάθε  κόμμα που ακολουθεί την Ευρωπαική πορεία.Δεν μπορεί να καταλάβει ότι είμαστε η πιο πλούσια Χωρα του κόσμου και ότι με τον αμύθητο ορυκτό πλούτο (φυσικό αέριο+πετρέλαιο) που έχουμε στη γή μας και παράλληλα με Εθνικο Νόμισμα θα ειμασταν στην κορυφή και υπόδειγμα Κρατους πρόνοιας ευημερίας και αξιοπρέπειας.Διαγωνίζονται ποιος θα είναι ο ΣΦΑΓΕΑΣ  του ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ με τα τσιρακια τους(ΠΟΤΑΜΙ,ΠΑΣΟΚ,ΛΕΒΕΝΤΗΣ,ΑΝΕΛκ.α δηλαδή όλοι αυτοί που κάνουν χρυσές δουλειές και τρωνε δισεκ ευρω στη πλάτη του Ελληνα.

Μετά τις εκλογές αν γίνουν(!) θα διαπιστώσει και πάλι οτι τον κορόιδεψαν γι άλλη μια φορα.Μονο που αυτή τη φορά θα έχει χάσει την περιουσία του και το μέλλον για τα παιδιά του.Προτιμάμε να γίνουμε σκλάβοι στο ευρώ παρά αφέντες στο τόπο τους που θα τρώνε με χρυσά κουταλια.Η μεγαλη ζημιά είναι ότι ο Ελληνας δεν έχει κρίση

 Δεν μπορεί να φιλτράρει τα ερεθίσματα που δέχεται πανταχόθεν. Άγεται και φέρεται από τον έναν και τον άλλο. Είναι απόλυτα προβλέψιμος για αυτό και κατευθυνόμενος από τα γραφεία μάρκετινγκ είτε πρόκειται για το σώμα του είτε για το μυαλό του. Η παιδεία του είναι τα χαζοσήριαλ και τα ριάλιτι, οι διαγωνισμοί χορού και μαγειρικής των αστέρων της μιντιακής νομενκλατούρας. Έχει χρεοκοπήσει μέσα του πριν χρεοκοπήσει η τσέπη του.Έχει καταντήσει πρόβατο…και η παθητικότητα του τον οδηγεί στο χάος.

Και κάτι τελευταίο. Έλληνα να θυμάσαι πως τα πρόβατα ο βοσκός τα πάει πάντα για σφαγή, σπανίως τα τρώει ο λύκος…

Λίγο πριν φθάσεις στη κάλπη ρίξε αυτό που θ ανατρέψει αυτό το σκηνικό για να διασκεδάσεις εσύ με όλους αυτούς που σε χειραγώγησε τα τελευταία χρονια.Στην εταιρεία δημοσκόπησης δήλωσε τους οτι θα ψηφίσεις μνημονιακο κόμμα αλλά εσυ στη κάλπη κανε το αντιθετο.Το βράδυ των εκλογών παρακολούθησε από το καναπέ σου και σπάσε πλάκα μαζί τους.Αλλα για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξυπνήσεις πρώτα εσύ και να ξυπνήσεις και τους διπλανούς σου….354 σελίδες του μνημονίου  αν τις διάβαζες θα ρίξουν φως για τη χειρουργική επέμβαση που μας ετοιμάζουν και ισωπεδώνουν τα πάντα.

Χρόνης Προσαλέντης

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button