Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και πως οι “κολόγεροι” κατα τον Στ.Χίο επηρεάζουν το αποτελεσμα…

merlelΟι δημοσκοπήσεις πέφτουν «βροχή» όσο πλησιάζει η ημέρα που οι Έλληνες θα κληθούν στις κάλπες, ενώ η εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη από τους δήθεν ειδικούς που θέλουν να δικαιολογήσουν τον μισθό τους . Τι γνωρίζουμε όμως εμείς που το κρύβουν επιμελώς ο κάθε ένας για διαφορετικούς λόγους ;

Η ψαλίδα της προσδοκίας νίκης καταγράφεται πλέον υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ  34 -37.5 %

Ν.Δ  23-26%

Χ.ΑΥΓΗ  7 – 8.5 %

ΠΟΤΑΜΙ 5.8 – 6,2%

ΚΚΕ 5,2-5.6 %

ΠΑΣΟΚ 4.5- 5.2 %

ΑΝΕΛ   3.2- 4.5%

 

Οι άλλοι απλώς υπάρχουν

 

Ο πήχης της αυτοδυναμίας διαμορφώνεται από το αθροιστικό ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής, δηλαδή όσο μεγαλύτερο είναι αυτό, τόσο υποχωρεί ο πήχης από το 39% προς το 35%. Εάν τα λεγόμενα λοιπά κόμματα μαζί με ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ.- αθροίσουν ακόμη και πάνω από το 10% ο πήχης της αυτοδυναμίας θα υποχωρήσει στο 36,5% ή και ακόμη χαμηλότερα (αν τα λοιπά κόμματα αθροίσουν 12%, οι 151 έδρες διασφαλίζονται με 35,6%),

 

Την Κυριακή το βράδυ κλείστε τα αεροδρόμια …

…γιατί προβλέπουμε να έχουν μεγάλη άνοδο οι αναχωρήσεις για το εξωτερικό .

 

O Δημοσιογράφος Στεφανος Χιος καλεσε τους νεότερους  να κλειδώσουν τους κολόγερους στα υπόγεια και να πετάξουν τα κλειδιά.

Σε αυτούς ποντάρουν οι προδότες ,αφού τους έχουν φοβίσει μέχρι ..θανάτου, και δεν τους νοιάζει το μέλλον των παιδιών τους .  Το Λένε και οι στατιστικές. Οι ποιο πολλοί ψηφίζουν «συντηρητικά» για να μην χάσουν την πενιχρή σύνταξη τους, χωρίς να υπολογίζουν το μέλλον των παιδιών τους , η των εγγονιών τους.

Εάν σας πουν ότι θα ψηφίσουν Ν.Δ αφήστε τους χωρίς φάρμακα, και στείλτε τους στον Προκρούστη…. ΒΟΡΙΔΗ που αποτελειώνει το έργο του ..Μπουμπούκου. .

 

“Θέλετε να μας καταστρέψετε; Θέλετε να μας περάσετε ακόμη μία θηλιά στο λαιμό; Θέλετε να μας κάνετε να περπατάμε ξυπόλητοι ;;;…θα αλλάξετε μυαλά;;;” τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος, σε μια ακόμη έκκληση εν όψει εκλογών στους ηλικιωμένους όλης της χώρας!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button