Λέσβος: 4 Κούρδοι Νεκροί από επίθεση Τζαχαντιστών του FSA στον καταυλισμό της Μόριας…!Tην είδηση μεταδίδουν αραβόφωνα Μέσα

nekroi moriaEίναι από τα επεισόδια που καταγράφηκαν εχθές στην Μόρια και ανέφεραν 6 τραυματίες. Την είδηση την μεταφέραμε από το losvosnew.gr αλλά τώρα έρχονται αραβικά μέσα να δώσουν άλλη διάσταση… Μεταφέρουμε:

Μια ομάδα ισλαμιστών από Ιράκ. Συρία, Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε κούρδους εισβάλοντας σε καταυλισμό προσφύγων στο νησί της Μυτιλήνης στην Ελλάδα και σκότωσαν 4 ενώ τραυμάτισαν πάνω από 20. Πολυάριθμοι ακτιβιστές κούρδοι ανάρτησαν vidéos και φωτό από ομάδες μασκοφόρων ιαρακινών και σύριων που μιλούσαν αραβικά και κράδαιναν μαχαίρια blanches, απειλώντας τους Κούρδους ενώ νεαροί άνδρες αιμορραγούσαν. Στα βίντεο κουκουλοφόροι με λοστούς ξύλα και ενδεχομένως μαχαίρια επιτίθονται και ακούγονται κραυγές αλαλαγμοί γυναικών. Υπάρχουν ‘άτομα με πολτοποιημένο το κεφάλι γεμάτο αίματα αναίσθητοι στο έδαφος.

Το vidéo επιβεβαίωσε την απαγωγή ενός κούρδου που τον πήραν μαζί τους και μετά από λίγο ακούγεται ξυλοδαρμός και κραυγές πόνου του θύματος.

Ο Abu Rouni, από το εσωτερικού του καταυλισμού δήλωσε ότι οι άραβες τζιχαντιστές τους επιτέθηκαν καλώντας τους αθέους και κατηγορώντας τους γιατί δε νηστεύουν τώρα που είναι Ραμαζάνι. Οι επιτιθέμενοι ομοίως τους κατηγόρησαν ότι είναι αποσχιστές.

Άλλα αραβικά μέσα μιλούν για επεισόδια μεταξύ αράβων και κούρδων με το θάνατο 4 κούρδων. »

ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σύριοι κι ιρακινοί άραβες ισλαμιστές σκοτώνουν 4 κούρδους μετανάστες και τραυματίζουν δεκάδες αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο rudaw σήμερα. Αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίθεση καταγγέλει το οι ελληνικές αρχές δεν εμφανίζονται σε βίντεο για να επιβάλουν την τάξη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά. Επιτέθηκαν στους κούρδους μετανάστες με σιδερολοστούς και τραυμάτισαν σοβαρά δεκάδες προσθέτει το rudaw.

Και το kurdistan24 μιλάει για 4 νεκρούς και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία για τη σιωπή της και τη μην παρέμβασή της στα επεισόδια κάτι που κάνουν από χθες το βράδυ και κούρδοι ακτιβιστές.

kseno

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button