Ειχαμε δίκιο που σας λέγαμε οτι και ο Τσιπρας ειναι με τους Δανειστες !!!!!

diadilosi

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Τσίπρας πέρασε τα μέτρα των 12 ΔΙΣ απο το Υπουργικό Συμβούλιο και  έστειλε με e-mail αυτά στον ESM και στον Γερουν Νταισεμπλουμ ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τους Υπουργούς Οικονομικών της Ε.Ε για το τριετές οικονομικό πρόγραμμα. Αυτά τα μέτρα που φοβήθηκε να περάσει ο Σαμαράς με το Βενιζέλο βάζοντας επιπλέον 10 ΔΙΣ στις πλάτες των Ελλήνων.

Το ΟΧΙ για τα 9 ΔΙΣ το μετέτρεψε σε ΝΑΙ εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό συνεργαζόμενος με ΠΟΤΑΜΙΑ ,ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις.

Ο ‘μαγκας” Τσίπρας που ήρθε στην εξουσία εξαπατώντας τους Ελληνες ότι θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα άρθρο δένει χειροπόδαρα τους Ελληνες σαν  πρόβατα  στη στάνη των Δολοφόνων Δανειστών.

Ηδη εσωτερικά υπάρχουν αντιδράσεις και για να μετρήσει δυνάμεις προχώρησε σε ένα ακόμη κόλπο.Κατέθεσε στη Βουλή τα μέτρα των 12 ΔΙΣ (εισαγωγική περίληψη 10 σελίδων) και ζητά από το σώμα να τον εξουσιοδοτήσει να ολοκληρώσει την διαπραγμάτευση με τους δανειστές ώστε να φέρει τα μέτρα μέχρι την Κυριακή στη Βουλή και να γίνουν Νόμος του Κράτους.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ίσως τη Δευτέρα να έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση και προκήρυξη εκλογών…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button