Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα οι Τουρκοι…Ετοιμοι για εισβολή για να κλέβουν το πετρέλαιο::::

turkey-0Μάλλον οι Καταριανοί του ζήτησαν πολλά για την προμήθεια ενέργειας και ο Σουλτάνος είχε καλομάθει στα κλεμμένα…

Τότε μια λύση του απόμεινε, να πάει αυτοπροσώπως για να σώσει τα πηγάδια του πετρελαίου από τα οποία έκλεβε τόσο καιρό το πετρέλαιο.

Το σκηνικό που στήθηκε μέσα σε λίγες ώρες έχει ως εξής.

¨ Κούφιοι λεονταρισμοί Ερντογάν με το που γύρισε από το Κατάρ
Η Τουρκία είναι έτοιμη με 15.000 στρατιώτες και άρματα μάχης», βροντοφώναξε, με το γνωστό ύφος, το νέο-Οθωμανός σουλτάνος Ταγίπ Α’, ο οποίος απείλησε εισβολή στην Συρία κατά του PYD των Κούρδων, σε περίπτωση που τολμήσουν κάποια κίνηση εναντίον της «αυτοκρατορίας».
Πάντως, πέραν των λεονταρισμών, ο Ερντογάν ανέφερε πως… τα στρατεύματα δεν βρίσκονται στα σύνορα, αλλά σε συγκεκριμένη περιοχή έτοιμα να αντιδράσουν σε κινήσεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού! Ο Ερντογάν είπε ακόμα πως η Τουρκία μάχεται στο πλευρό της υπό τις ΗΠΑ συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Ο Τούρκος πρόεδρος προέβη στις δηλώσεις αυτές μετά την επιστροφή του από το Κατάρ όπου υπέγραψε ενεργειακές συμφωνίες με τους παλιόφιλους, συνυποστηρικτές – σπόνσορες του ΙΚ, σεΐχηδες. Και η Τουρκία έκανε το απονενοημένο βήμα για να πυροδοτήσει τρομακτικές εξελίξεις στην Μεσοποταμία.

¨1200 Τούρκοι στρατιώτες μαζί με άρματα μάχης και ΤΟΜΑ μπήκαν στο Ιράκ στη πόλη της Μοσούλης με το πρόσχημα της καταπολέμησης του ISIS για «στρατιωτική άσκηση» με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ασφάλειας να απαιτεί από τον πρωθυπουργό Abadi να δώσει διαταγή να επιτεθούν στα τουρκικά στρατεύματα οι Ιρακινές δυνάμεις ενώ την ίδια στιγμή 20.000 Τούρκοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

.Τούρκοι αξιωματούχοι ενημέρωσαν ότι οι στρατιώτες μαζί με άρματα μάχης έφτασαν στην Μοσούλη για κοινή επιχείρηση εναντίον του ISIS με τον υπό τον ΗΠΑ συνασπισμό!

Όπως είπε ο αξιωματούχος οι Τούρκοι στρατιώτες θα παρέχουν εκπαίδευση στους Κούρδους Πεσμεργκά ενώ τα μέλη του συνασπισμού γνώριζαν για την τουρκική στρατιωτική ανάπτυξη.

Την ίδια στιγμή 20.000 Τούρκοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Ο στόχος είναι με το πρόσχημα καταπολέμησης του ISIS να εξοντώσουν τους Κούρδους και να δημιουργήσουν «ζώνη ασφαλείας» στα βόρεια της χώρας για να υποδεχτούν 5 εκατ. πρόσφυγες!

Το τουρκικό επιχειρησιακό σχέδιο περιλαμβάνει ανάληψη δράσης σε 7 περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Τουρκία με προέλαση 40 χλμ μέσα στο συριακό έδαφος!¨ pronews.gr/portal04/12/2015

ALERT η Τουρκία βρίσκεται σε απόγνωση γιατί η χειρότερη κύρωση που της επέβαλλε η Ρωσία είναι φέτος να ξεπαγώσει και ο χειμώνας ήδη μπαίνει δριμύς.

Η τουρκική αλεπού κατά τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ θα πιαστεί με τις εξυπνάδες που θα κάνει και στα τέσσερα πόδια της.

Μετά από αυτά φαίνεται η αλεπού να θέλει να βγάλει ακόμα ένα πόδι της στο ΑΙΓΑΙΟ φυσικά για να το χάσει.

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button