Δεν ειναι αθωος ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ …

Elstat-georgiouΚΑΤ’ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Η απόφαση των δανειστών να βάλουν ως όρο για να πάρουμε τη δόση των 7,7 δις ευρώ, να πληρωθούν τα δικαστικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για τη σε βάρος του δίκη, έγινε ήδη δεκτή από την κυβέρνηση! Ωστόσο αποτελεί μία ακόμη παράνομη πράξη! Παράνομη και αντισυνταγματική διότι με αυτό τον τρόπο υποσκελίζεται η Δικαιοσύνη, ενώ δεν έχει αποφανθεί…αμετάκλητα για το αν ο Ανδρέας Γεωργίου είναι αθώος. Πρόκειται για πρωτοφανή πράξη, να υποχρεώνεται ο λαός να αποζημιώσει έναν υπόδικο, ο οποίος -εφόσον κριθεί από τη δικαιοσύνη- μαγείρεψε το δημόσιο έλλειμμα σε συνεργασία με τη Eurostat, ώστε αυτό να αγγίξει το 15,4% με συνέπεια να συρθούμε στο διεθνή οικονομικό έλεγχο και να μπει η χώρα στα μνημόνια. Το γεγονός ότι έρχεται η κυβέρνηση να ενδώσει στον εκβιασμό των δανειστών, παρακάμπτοντας τη Δικαιοσύνη ή υποκαθιστώντας τη, αποτελεί μία ακόμη αντισυνταγματική ενέργεια.
Περιμένετε και αύριο-μεθαύριο έρχεται αποκάλυψη που δείχνει και τον ρόλο της κυβέρνησης, αλλά και το ποιος είναι ο δικαστής που προώθησε την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, για να βγάλει λάδι τον Γεωργίου, ώστε ο τελευταίος να μην καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να μην απολογηθεί για τις κατηγορίες που του απαγγέλλονται.
Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών είναι διάτρητη και οδηγείται στον Άρειο Πάγο.

ΚΑΤ’ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Η απόφαση των δανειστών να βάλουν ως όρο για να πάρουμε τη δόση των 7,7 δις ευρώ, να πληρωθούν τα δικαστικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για τη σε βάρος του δίκη, έγινε ήδη δεκτή από την κυβέρνηση! Ωστόσο αποτελεί μία ακόμη παράνομη πράξη! Παράνομη και αντισυνταγματική διότι με αυτό τον τρόπο υποσκελίζεται η Δικαιοσύνη, ενώ δεν έχει αποφανθεί… αμετάκλητα για το αν ο Ανδρέας Γεωργίου είναι αθώος. Πρόκειται για πρωτοφανή πράξη, να υποχρεώνεται ο λαός να αποζημιώσει έναν υπόδικο, ο οποίος -εφόσον κριθεί από τη δικαιοσύνη- μαγείρεψε το δημόσιο έλλειμμα σε συνεργασία με τη Eurostat, ώστε αυτό να αγγίξει το 15,4% με συνέπεια να συρθούμε στο διεθνή οικονομικό έλεγχο και να μπει η χώρα στα μνημόνια. Το γεγονός ότι έρχεται η κυβέρνηση να ενδώσει στον εκβιασμό των δανειστών, παρακάμπτοντας τη Δικαιοσύνη ή υποκαθιστώντας τη, αποτελεί μία ακόμη αντισυνταγματική ενέργεια. Περιμένετε και αύριο-μεθαύριο έρχεται αποκάλυψη που δείχνει και τον ρόλο της κυβέρνησης, αλλά και το ποιος είναι ο δικαστής που προώθησε την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, για να βγάλει λάδι τον Γεωργίου, ώστε ο τελευταίος να μην καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να μην απολογηθεί για τις κατηγορίες που του απαγγέλλονται. Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών είναι διάτρητη και οδηγείται στον Άρειο Πάγο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button