Δειτε σε video τη Χημική επίθεση απο τα ΜΑΤ στη Λευκίμμη σε γυναικόπαιδα με φωτιά στα χωράφια τους..Η Αποκομιδή κατέρρευσε και πάλι..

dfdΑπο την Βόρεια Κέρκυρα έως το Νότο τα σκουπίδια δεν μαζεύονται παρά το 1 εκ ευρώ που έκοψε στους εργολάβους η Ανίκανη Δημοτική Αρχή ..

Η Αποκομιδή κατέρρευσε για άλλη μια φορά. Κανένα σχέδιο κανένας έλεγχος με εργολάβους να έχουν εξαφανιστεί και να μετατρέπεται σε χωματερή όλη η Κέρκυρα..Λύση δεν δίνει ο Δήμαρχος κ.Νικολούζος και το μόνο που κάνει είναι να συνεχίζει το έγκλημα με την λακούβα στη Λευκίμμη και το νέο παράνομο κύταρο στο Τεμπλόνι στο Χώρο του κομπόστ!!!

Το μόνο που ξέρει είναι να δίνει εντολές απαγόρευσης στην Αστυνομία η οποία εκτελεί τις εντολές αυτές ωσάν να είναι ο Σουλτάνος..

ΤΑ ΜΑΤ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ… ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ & ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΥΠΗΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΥΠΗΤΑ  ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ…ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ….ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ…

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ  ΚΤΥΠΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!ΕΤΣΙ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ…ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ!!

Το απόγευμα συγκεντρώθηκαν 300 άτομα στο Γηπεδο Νεοχωρίου και από εκεί προχώρησαν προς το ΧΥΤΑ μέσα απο τα χωράφια. Εκεί τους περίμεναν τα ΜΑΤ με τον Αστυνομικό Διοικητή του ΑΤ Λευκίμμης.Τους είπαν ότι απαγορεύεται η προσέγγιση.Δεν τους άφησαν να πάνε στα κτήματα τους για άλλη μια φορά μέχρι που έκαναν χρήση Χημικών σε γυναικόπαιδα και πολίτες…Απο τη ρίψη κροτιδας κρότου λάμψης πήραν φωτιά τα χωράφια τους..ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ και ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ..Απο την επίθεση των ΜΑΤ με Χημικά μεταφέρθηκε ένας κάτοικος στο Νοσοκομείο.

Στο επόμενο video που ακολουθεί δείτε εικόνες από τη φωτιά

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button