Γιατι συμβαίνουν αυτα στη Λευκίμμη με τα ΜΑΤ…Προβα για Ειδική Οικονομική ζώνη είναι για τον Aλέκο Λιτσαρδόπουλο (VIDEO)

litsaΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟ στο διαδύκτιο στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και τον Χρόνη Προσαλέντη (17/07/18)

Οι συνέπειες αυτής της κατάστασης με τα ΜΑΤ  θα είναι τραγικές για τον τόπο μας .Στην ουσία δεν θα υπάρχει Τοπική Αυτοδιοίκηση φαλκιδεύτηκαν  από τους ίδιους. Τωρα που ο κόσμος αντελήφθη ότι είναι παρακολούθημα δηλαδή ετεροδιοίκηση. Ο κόσμος δεν θα δίνει σημασία.Εδω δεν μπορεί να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο..Η Λευκίμμη απο Αργυράδες και κάτω..έχει 6.000 κατοίκους και είναι στο δρόμο πάνω από 2.000 άνθρωποι σχεδόν καθημερινά. Αυτό που συμβαίνει είναι πρόβα τζενεράλε της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης..

Οι Ε.Ο.Ζ είναι περιοχές μέσα στα όρια ενός Κράτους δεν θα ισχύει ούτε το Σύνταγμα ούτε οι Νόμοι ούτε θα διώκεται κάποιος ο οποίος κάνει μια συγκεκριμένη επένδυση η οικονομική δραστηριότητα.Οι δε κάτοικοι θα είναι κάτω από ένα καθεστώς μιας σύγχρονης δουλείας.Αυτό βιώνουμε εκεί κάτω αυτές τις μέρες..Είναι μια πρόβα σας λέω..Δεν ισχύουν Νόμοι .Δεν ισχύουν τα ατομικά δικαιώματα..Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να πάει στο λιμάνι της Λευκίμμης μεσω του κεντρικού οδικού άξονα  ο οποίος είναι πληρωμένος κατασκευασμένος στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού.Ειναι Δημόσιος δρόμος…

Και έρχεται μια Δημόσια Αρχή μια Δημόσια Υπηρεσία και απαγορεύει την κυκλοφορία των οχημάτων και των ανθρώπων και των κατοίκων των πολιτών των Δημοτών στη περιοχή αυτή για να εξυπηρετηθεί μια οικονομική δραστηριότητα στην ουσία η ωφελεί η θα ωφελήσει στο μέλλον στη πορεία μόνον τις μεγάλες Ιδιωτικές επιχειρήσεις.Πολύ μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες διαχειρίζονται το σύγχρονο χρυσάφι που είναι τα απορρίμματα. Διότι τα απορρίμματα ο κόσμος νομίζει ότι μόνο μυρίζουν.Δεν μυρίζουν μόνο τα απορρίμματα παράγουν και λεφτά παράγουν και κέρδη.Και αν υπήρχε και σοβαρή αντιμετώπιση θα παρείχαν και ρεύμα και πλούτο για την τοπική κοινωνία.

Δεν θα γινόταν αυτή η  απαράδεκτη η Αντισυνταγματική παράνομη επιχείρηση από την Αστυνομία εάν ο κόσμος ήξερε αυτά που σας λέω.Εαν ο κόσμος αντιλαμβανόταν ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή τα καλώς εννοούντα συμφέροντα του Λαού. Ανα πάσα στιγμή ο κ.Νικολούζος η οποιαδήποτε άλλη αρχή μπορεί να αποφασίσει από τη στιγμή που έχουμε αποδεχθεί αυτό το πράγμα να κάνει μια πολύ μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της πόλης και να κλείσει τα μαγαζιά μας.Οσο και να σας φαίνεται περίεργο γιατί αυτή την στιγμή τα μαγαζιά της πόλης είναι υπό διωγμό.Δεν δίνει άδειες η Δημοτική αρχή με διάφορα τερτίπια όπως έδινε 50 χρόνια τώρα κατάληψης των Δημοτικών χώρων για να ασκούμε τις δραστηριότητες μας επικαλούμενοι ότι είναι ζώνη Ουνέσκο ότι η Εφορεία αρχαιοτήτων δεν επιτρέπει και διάφορα αλέα κινητοποιώντας την αστυνομία για να επιβάλλονται τα δέοντα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΥΠΕΡ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΤ  & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ + ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (Μουζακίτης και Χονδρογιάννης)

Σας λέω λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι ο Νικολούζος μόνον. Αυτη τη στιγμή τα ΜΑΤ είναι στη Κέρκυρα γιατί η πλειοψηφία των Κερκυραίων ειδικά των ανθρώπων που κατοικούν στο παλιό Δήμο Κερκυραίων και γύρω απ αυτόν συν τα διάφορα επιχειρηματικά λόμπυ είναι υπέρ του Νικολούζου.Ειναι υπέρ των ΜΑΤ.Δεν είναι κατά…Καταλαβαίνεται τι βιώνουμε αυτή τη στιγμή?

Δηλαδή αποδεχόμαστε μόνοι μας τη δουλεία…αποδεχόμαστε μόνοι μας την καταστρατήγηση των ατομικών μας δικαιωμάτων.Ο εμπορικός σύλλογος δεν συνεδριάζει δεν λειτουργεί αποφασίζει ο κ.Μουζακίτης μόνος του και θυμηθείτε την ημέρα που έγινε η δίκη του Δημάρχου Κέρκυρας κ.Νικολούζου και του αντιδημάρχου κ.Ασπιώτη θεσμικά όργανα (Εμπορικός σύλλογος και Επιμελητήριο)  έβγαλαν ανακοίνωση υπέρ του.Οταν παλαιότερα γινόταν οι κινητοποιήσεις των Τεμπλονιοτών πήγαιναν στον Εισαγγελέα και έκαναν μηνύσεις ότι δήθεν κόπτονταν για την υγεια των κατοίκων οι ίδιοι άνθρωποι (Επιμελητήριο).

Είναι δραματική η κατάσταση που τα βιώνουμε στο πετσί μας και από την άλλη ο κόσμος ο  οποίος βολοδέρνει 15 ώρες την ημέρα για να πληρώσει τα χαράτσια χωρίς καμιά ελπίδα χωρίς να μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια του πλέον.Εχει χάσει τη ψυχική του ηρεμία την αυτοπεποίθηση του το σθένος του την δυνατότητα αντίδρασης.

Έτσι μόνο μπορούν να περάσουν τη νέα δουλεία τη σκλαβιά….Αυτό που ζει με τα σκουπίδια είναι το μνημόνιο..Εδω μιλάμε για κατάλυση της αστικής Δημοκρατίας..

Τοποθέτηση Αλέκου Λιτσαρδόπουλου (Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Επαγγελματιων)

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ VIDEO….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button