“ Μπορεί ο καθένας να ρωτήσει κάποιους υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης “Ποιο είναι το επάγγελμά σας;”.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΛΑΜΠΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Οικογενειακή υπόθεση είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή Σαμαρά Βενιζέλου. Παιδιά, αδέλφια, ανίψια, ξαδέλφια, εγγόνια, γαμπροί πολιτικών, με λίγα λόγια…..γόνοι πολιτικών οικογενειών, αλλά και γόνοι δημοσιογράφων στελεχώνουν το κυβερνητικό σχήμα που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή. 

Μπορεί ο καθένας να ρωτήσει κάποιους υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης “Ποιο είναι το επάγγελμά σας;”. Η απάντηση είναι απλή: Υιός ή θυγατέρα.

Επίσης ο κάθε ένας είναι δυνατόν να υποθέσει ότι τα κριτήρια της επιλογής υπήρξαν εντελώς αξιοκρατικά.

Αυτή η κυβέρνηση είναι η αποθέωση του νεποτισμού.

Θαυμάστε:

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου: γιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου

Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Συμεών Κεδίκογλου, ανιψιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου και ξάδελφος του Σίμου Κεδίκογλου που ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ
Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αδελφός της πρώην υπουργού και σημερινής βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.
Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά: Κόρη του επί σειρά ετών βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Γεννηματά
Υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής: γιος του πρώην υπουργού και διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Γιάννη Καψή και αδελφός του Μανώλη Καψή, στελέχους του Μέγκα.
Υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη: κόρη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πρώην βουλευτή και υπουργού, και της Ελένης Βαρδινογιάννη, της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας (αδελφή του βουλευτή Ρεθύμνου Παύλου Βαρδινογιάννη)
Υφυπουργός υγείας Ζέτα Μακρή: κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Μακρή
Υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης: γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Σταμάτη.
Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος: γαμπρός του βουλευτή και υπουργού της ΕΡΕ και της ΝΔ Αθανάσιου Τσαλδάρη (που ήταν με τη σειρά του τέκνο του πρώην πρωθυπουργού Κων/νου Τσαλδάρη)
Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης: συγγενής των βουλευτών της ΕΡΕ και της Ν.Δ. Δημήτριου και Ιωάννη Δαβάκη.

Σχολιαστε