Όλοι στο κόλπο και ο λαός τρέχει στα κόμματα και τους προδοτικούς συνδυασμούς

Αν ήταν καθαροί θα κατεβαζαν τα 600 ΔΙΣ δολάρια που βρίσκονται και αραχνιάζουν στη Τράπεζα του Καναδά.Υπάρχει και η δικαστική απόφαση που το επιβεβαιώνει. Όλα τα κόμματα το γνωρίζουν όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες όλοι οι Βολευτες. Αυτο έπρεπε να παίζει αν ήταν Ελληνες κάθε μέρα ότι είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Τώρα αυτά τα καινούργια έργα με τον Μπαλτάκο και τα επόμενα που ετοιμάζουν είναι ΘΕΑΤΡΟ.Οι προδότες με τα Βοθροκάναλα είναι σε πλήρη συνεργασία.Οι δήθεν αποκαλύψεις είναι στημένες για νέο αποπροσανατολισμό.Το πάνε σκόπιμα να πέσουν από μόνοι τους διότι θέλουν αποσταθεροποίηση για να μπουκάρει η Τουρκία και να ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου. Θέλουν να τραβήξουν την Ρωσία προς τη περιοχή μας και να ξεκινήσει ο Όλεθρος. Γι αυτό μην τρώτε ότι σας παρουσιάζουν ως αποκαλύψεις το παιχνίδι είναι στημένο.Ετοιμαστείτε γι αυτό που έρχεται…
Απόσπασμα από την απόφαση Ελλ.Δικαστηρίου (67650/13 – 28/06/13)που βεβαιώνει την ύπαρξη 600 δις στο Ονομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και οι Προδότες μας δένουν με Μνημόνια και ξεπουλάνε τη Χώρα.

Σχολιαστε