Ψηφίζουμε οτι δεν ξεπουλά την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας…

Aν γίνουν οι εκλογές ψηφίστε οποιο κόμμα δεν θα πουλήσει την Ελλάδα την περιουσία σας και το μέλλον των παιδιών σας, ώστε να μην πάει αυτή η ψήφος χαμένη. Αν και το εκλογικό σύστημα δεν βοηθά τα μικρά κόμματα, πόσο μάλλον τα νέα, αν και το εκλογικό σύστημα χρηματοδοτεί τα κόμματα σύμφωνα με το ποσοστό που κατείχαν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, αν κι η άνιση κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου θα ωφελήσει και πάλι τα πρόσωπα που τελικώς επιβάλλονται παρά ψηφίζονται (πολιτικά τζάκια, παιδιά καναλαρχών, μηντιάρχες και λαμόγια κάθε είδους και περιγραφής), παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχει ακόμη ελπίδα, εκτός κι αν οι εκλογές είναι στημένες εξ αρχής.

Σε αυτές τις εκλογές :


Συμμετέχουμε όλοι. Θα σηκωθούμε από τους καναπέδες και τα λάπτοπ και θα πάμε να ψηφίσουμε. Δεν θα αφήσουμε το 50% να αποφασίσει για όλους μας. Διακυβεύονται οι κόποι και οι μόχθοι όλων των προγόνων μας, καθώς και το μέλλον των παιδιών μας και όλων των μελλοντικών Ελλήνων. Υποχρεούμαστε, αν θέλουμε να παραμείνουμε και να δικαιούμαστε να λεγόμαστε Έλληνες, να κατέλθουμε στις εκλογές και να δώσουμε την ψήφο μας συνειδητά, αληθινά και μακρυά από πολιτικά κι ιδιωτικά συμφέροντα. Μακρυά από τα ρουσφέτια.


Μένουμε μακρυά από την κομματοκρατία. Μακρυά ειδικά από τα μνημονιακά κόμματα που
υπερψήσαν τις απεχθείς δανειακές συμβάσεις και τους εφαρμοστικούς νόμους που τους πλαισίωσαν. Μακρυά από την γραμμή των κομμάτων. Δεν υπάρχουν κόμματα, αν πρώτα δεν υπάρχει κράτος και τώρα δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε τίποτα. Περνούν τις νύκτες τα νομοσχέδια, όπως περνάνε τα αυτοκίνητα στις εθνικές οδούς. Ας θυμηθούμε πως είμαστε πάνω από όλα Έλληνες. Είμαστε οι απόγονοι δοξασμένων ανθρώπων, που αν συνεχίσουμε έτσι, θα ντρεπόμαστε να λέμε πως τους γνωρίζουμε. Ας σκεφτούμε την Ελλάδα ως κράτος, λαό, έθνος. Αυτήν την στιγμή, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. Με ψευδή στοιχεία μας παρέδωσαν στην λαίλαπα του ΔΝΤ, όπου μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, φτάσαμε να χρωστάμε στους “σωτήρες” μας, περισσότερα από την προ ΔΝΤ εποχή, με όλους τους δείκτες στα κόκκινα. Άραγε έχει πάει κανείς από τους υπουργούς της κυβέρνησης στο Κρατικό Νικαίας ή στο Παίδων Αγ. Σοφία να νοσηλευθεί;
Ψηφίζουμε νέα πρόσωπα. Κάποιοι έξυπνοι βέβαια, κατάλαβαν πως δεν μπορούν να κάνουν ούτε προεκλογικό αγώνα και ανακοίνωσαν πως δεν θα μετέχουν στις επερχόμενες εκλογές. Κάποιοι άλλοι από τους υπάρχοντες πολιτικούς βέβαια, νομίζοντας πως οι ψηφοφόροι είναι ένα μάτσο καθυστερημένοι, θα δώσουν και πάλι το παρόν στα ψηφοδέλτια. Αφήστε τους αυτούς. Τους είδαμε. Ας δώσουμε την ψήφο μας σε έναν άνθρωπο χωρίς παρελθόν κι ας περιμένουμε από αυτόν καλύτερη θητεία. Ας δώσουμε ένα τέλος στα μαγαζιά που λέγονται πολιτικά τζάκια. Βλέπουμε παιδιά κι εγγόνια να γίνονται δημιουργοί της Ελληνικής ιστορίας επί σειρά ετών κι αναρωτιέμαι, τελικά μας βγήκε σε καλό; Άλλοι ικανοί Έλληνες δεν υπάρχουν;
Δεν διαβάζουμε τις δημοσκοπήσεις. Οι δημοσκοπήσεις, εξυπηρετούν το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο τις συντηρεί για να το τρέφουν με την σειρά τους με νέους ψήφους. Ας διαβάσουμε τα προγράμματα των κομμάτων καλύτερα, έχοντας πάντοτε στο μυαλό μας πως, άλλα μας λένε κι άλλα κάνουνε μόλις τους ψηφίσουμε. Λεφτά υπήρχαν προεκλογικά έλεγε ο γιωργακης κι ο αντωνακης δεν επρόκειτο να ψηφίσει το μνημόνιο, γι’ αυτό μάλιστα διέγραψε και βουλευτές του, ενώ μετά το ψήφισε και ξαναδιέγραψε βουλευτές του για τον αντίθετο λόγο. Θα τρελαθούμε συνολικά.
Λέμε ευγενικά στους αλλοδαπούς που δεν μιλάνε Ελληνικά, πως αν επιμείνουν στο να θέλουν να ψηφίσουν ενώ δεν γνωρίζουν καν την γλώσσα μας (λέτε να είναι βαλτοί να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα;;;), θα στείλουμε κι εμείς στην χώρα τους, σε πακέτο 2σε1 τον γαπ με τον παπακωνσταντίνου, να πίνει κι αυτός ο ταλαίπωρος καφέ με την γυναίκα του και την ησυχία του (και με τις δυο).

Ψάχνουμε να βρούμε ποιο είναι το κόμμα που μπορεί να κάνει την διαφορά από τα υπόλοιπα. Ποιο είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει μια διαφορετική προοπτική στην χώρα μας. Ποιο είναι αυτό το κόμμα που δεν είναι διατεθειμένο να πουλήσει το μέλλον μας για τριάντα αργύρια (που είναι κι επίκαιρα). Ποιο είναι το κόμμα που μπορεί να πετύχει την ανάκαμψη της ζωής μας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην χώρα μας.

Σε αυτές τις εκλογές ΝΑΙ,  αυτό θα είναι το κόμμα που πρέπει να ψηφίσουμε.

Χριστός Ανέστη, καλή Ανάταση Ψυχής σε όλους και καλή Λευτεριά !!!!

Σχολιαστε