Χθες στη Πάτρα «αύριο» σε όλη τη Χώρα. Έτσι θα γίνεται με το τραπεζικό δίκτυο δεν θα μπορείς να αγοράσεις τίποτα

πατραΌπως φαίνεται επανήλθε το σύστημα και σιγα-σιγά τα ΑΤΜ βγάζουν και πάλι χρήματα και σούπερ μάρκετ και καταστήματα ξαναδέχονται τις κάρτες των πελατών τους. Η ταλαιπωρία των κατοίκων της Πάτρας κράτησε πάνω από μια ώρα.

Χθες Σάββατο 20:30 Το πρόβλημα έχει παρουσιάστηκε χθες  από τις 19.30 και μετά, κι όπως μας είπαν από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, οφείλεται στο δίκτυο των τραπεζών Εθνική και Πειραιώς. Μάλιστα το πρόβλημα αφορά όλα τα ATM στην περιοχή.

Λόγω του σοβαρού αυτού προβλήματος, σχηματίστηκαν ουρές από κόσμο στα ATM των προαναφερόμενων τραπεζών ενώ και σε μεγάλα καταστήματα όπως σούπερ μάρκετ, κ.α. δεν ήταν δυνατόν να γίνουν συναλλαγές και να ψωνίσει ο κόσμος με συνέπεια να ταλαιπωρούνται τόσο ο κόσμος όσο και οι εργαζόμενοι.

Μάλιστα το ιδιαίτερο της στιγμής είναι ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε παραμονή αργίας (τα μαγαζιά είναι κλειστά το Σάββατο λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940). Αναστάτωση χθες  στην Πάτρα καθώς όπως αναφέρουν πολίτες  υπάρχει πρόβλημα με μηχανήματα ΑΤΜ της πόλης και ο κόσμος αδυνατεί να βγάλει χρήματα. Έξω από αρκετά μηχανήματα έχουν δημιουργηθεί ουρές.

Μάλιστα όπως σημειώνουν το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε κάποια σούπερ μάρκετ τα οποία δεν μπορούσαν να δεχθούν τις χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες τραπεζών με αποτέλεσμα οι πελάτες να επιστρέφουν τα πράγματα στα ράφια.

Σχολιαστε