Φωτό απο το ξεφώνημα σε Σαμαρα,Παπούλια & Ιερώνυμο

Τρεις κοπέλες, από τις πέντε που ήταν παρέα, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά,  τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οι οποίοι παρίσταντο σε εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών, με θέμα «το σήμερα και το αύριο της ελληνικής γλώσσας», και τους αποδοκίμασαν άγρια:
«Προδότεςπροδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό;»

Αυτοί, στην αρχή, έκαναν σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά, όταν τους πλησίασαν πολύ, σάστισαν, φοβήθηκαν και έψαξαν, εναγωνίως, προστασία στην φρουρά τους. Επενέβησαν, τότε, οι αστυνομικοί και τις απομάκρυναν.
Ο πρωθυπουργός, φανερά ενοχλημένος από το περιστατικό, βγήκε από την αίθουσα, όταν ηρέμησαν τα πράγματα, και ακούσθηκε να μιλάει σε έντονα ενοχλημένο ύφος στον κ. Δένδια.
Ο Σαμαράς προσποιείται ότι, απλά, … «ψιχαλίζει», Ιερώνυμος και Αρβανιτόπουλος το παίζουν αδιάφοροι, προσέχοντας, και καλά, τον ομιλητή, ο Πολύδωρας, ως πρώην ΠΡΟΠΟ, ψάχνει τον υπεύθυνο ασφαλείας, ενώ ο Παπαούλιας σκέφτεται και μειδιά: «Ρε, αυτά είναι του νηπιαγωγείου, μπροστά σε αυτά που τράβηξα, πέρσι, στη Σαλόνικα»! Η κοπέλα συνεχίζει το «κράξιμο», καθώς οι επιστρέψαντες, άρον άρον, από… την κουζίνα με τα σαντουιτσάκια, μπάτσοι,  τις βγάζουν έξω…


Σχολιαστε