Φιάσκο μεγατόνων η σύλληψη του «χρυσαυγίτη» ταγματάρχη: Ελεύθερος!

Σαν «χάρτινος πύργος» κατέρρευσε η σκευωρία κατά του ταγματάρχη και διοικητή του Λόχου Διοικήσεων της τιμημένης 32ηςΤαξαρχίας Πεζοναυτών και κατά των Ενόπλων Δυνάμεων κατ’επέκταση που συνέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία (!) για σχέσεις με την «εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».
Ο ταγματάρχης αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον στρατιωτικό εισαγγελέα στην Λάρισα και σε βαρος του δεν έχει προκύψει τίποτα απολύτως πέρα από το γεγονός ότι είχαν λήξει οι άδειες για τα δύο κυνηγετικά όπλα που είχε!

Τα πιστόλια που είχε στο φοριαμό του είχαν κανονικές άδειες χρήσης (έτσι ή αλλιώς ήταν εντός στρατοπέδου)!
Και όλα αυτά πέρα από το γεγονός ότι η σύλληψη ήταν 100% παράνομη αφού δεν παρίστατο στρατιωτικός εισαγγελέας, όπως επιβάλλεται! Και τι έμεινε από αυτή την ιστορία;
Μια απίστευτη συκοφαντία κατά των Ενόπλων Δυνάμεων σε πολύ περίεργους καιρούς και βέβαια η προσπάθεια ατίμωσης και κατασυκοφάντησης ενός Έλληνα αξιωματικού (και εξαιρετικού αξιωματικού όπως αναφέρουν στο defencenet.gr οι συνάδελφοί του Πεζοναύτες). Χαρακτηριστικά ειπώθηκε από συνάδελφο αξιωματικό του ότι «Είναι ο συμπολεμιστής που κάθε ένας θέλει δίπλα του στην μάχη»!
Αλλά και τα δελτία ειδήσεων των τηλεοράσεων και των ΜΜΕ του συστήματος και τις διαπλοκής που μετέδιδαν την σύλληψη του «χρυσαυγίτη» αξιωματικού με τα πλάνα των όσων ανακάλυψαν μέσα στο σπίτι του (όλα νόμιμα!) και τις φωτογραφίες με τα αραδιασμένα «ενοχοποιητικά» στοιχεία, όπως έγινε και στις υπόλοιπες περιπτώσεεις των βουλευτών του κόμματος.
Βέβαια, όπως πρώτο το defencenet.gr κατέδειξε από χθες, το όλο θέμα άπτεται και στις εσωκομματικής διαμάχης μέσα στη ΝΔ για την «επόμενη ημέρα» μετά τον Α.Σαμαρά, η οποία πλησιάζει γοργά: Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας έχει κάθε λόγο να «πριονίσει» τον έτερο αντίπαλό του Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο οποίος, όμως, καλά πληροφορημένος για την όλη υπόθεση, κράτησε αποστάσεις και μέσα σε λίγες ώρες δικαιώθηκε.
Η όλη υπόθεση είναι ένα κτύπημα στο «κυνήγι μαγισσών» ή καλύτερα στο «κυνήγι πατριωτών» που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες: Πώς να δικαιλογήσουν το «decoration» με τα «ευρήματα» που τελικά αποδείχθηκαν νόμιμα 100%;
defencenet

Σχολιαστε