Φίλος του αδικοχαμένου 18χρονου ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη


O αδικοχαμένος 18χρονος Θανάσης Καναούτης
«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ….ΠΗΔΗΞΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…….. ΓΙΑ 1.5 ΕΥΡΩ……. 


ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ……. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΟ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΊΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΟΡΆ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΌ ΑΔΕΛΦΌ ΞΆΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ…..» 

arouraios


Είναι η συγκλονιστική κραυγή του πατέρα του 19χρονου επιβάτη του τρόλεϊ που σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον ελεγκτή που του ζήτησε εισιτήριο. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Στο σπίτι του νεαρού στο Περιστέρι κυριαρχεί η θλίψη. «Είμαστε όλοι σε πολύ κακή κατάσταση. 

Κυρίως η μητέρα του» , λέει ο Ιωάννης Καναούτης. Λίγο πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει κληθεί για κατάθεση ο κ. Καναούτης δήλωσε στο newpost συγκλονισμένος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβησαν όλα αυτά. Ήταν δέκα η ώρα το βράδυ. Είχε μπροστά του ένα παιδί χωρίς εισιτήριο. Εντάξει, έκανε λάθος το παιδί. 

Δεν μπορούσαν να το αφήσουν να φτάσει μέχρι το σπίτι; Θα το κατέβαζαν κάτω μέσα στη νύχτα; Για ένα ευρώ»; Ο Ιωάννης Καναούτης διαψεύδει τις πληροφορίες που ήθελαν το νεαρό γιο του να λέει στον ελεγκτή πως έχει δυο άνεργους γονείς. «Εργαζόμαστε και εγώ και η γυναίκα μου», λέει ο τραγικός πατέρας. 

Σχολιαστε