Τριάδα με απόδοση 10 χθες στην Βet amazonios…και έρχεται Σαββατοκύριακο

βετΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ

Aκόμη και σε μέρα που δεν είχε πολλά παιχνίδια η ομάδα μας (Βetamazonios) κατάφερε να βγάλει τριάδα!!!!χθες δώσαμε μόνο 2 προτάσεις ο manager δυο Χ πετυχαίνοντας 1/2 και ο spiker 100,1 μια τριάδα με επιτυχία 3/3 με απόδοση 10.Στο freebet βγήκε το over της Σίνδευ. 1/1

Όταν έρχεται Παρασκευή με ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο ολη η ομάδα ετοιμάζεται να σας δώσει οσο μεγαλύτερο κέρδος. Εσύ θα συνεχίσεις να είσαι απ έξω η θα μπεις στα μέλη μας για να λαμβάνεις τα προγνωστικά στο e-mail σου?

Ετοιμες οι προτάσεις  (10.02/2017) για τους συνδρομητές μας για αποστολή.

Το σημερινό Free bet:Δυαδα με αποδοση περιπου 8,00

Νιου Πορτ – Ντονκάστερ over 3,5 αποδοση 4,00

Mπορντώ – Παρι Σε Ζερμέν gol αποδοση  1,83

Εγγραφή τώρα με τραπεζική κάρτα μέσω PAY PAL η χωρίς με Paysafe στέλνοντας μας το pin στο e-mail: stoiximawallet@hotmail.com .To paypal λειτουργεί στο site μας amazonios.net δεξιά στη σελίδα στην στήλη ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ.Πάμε δυνατά να φορτώσουμε όλοι μας..

Δείτε την χθεσινή επιτυχία μας και για άλλη μια φορά .

spiker 100,1

Βιζέλα – Σπόρτινκγ Λισ Β 1 αποδοση 2,25  WIN

Ολύμπια Αν – Ιντ. ντε Βαλλε 1 αποδοση 1,50 WIN

Nteportibo Pasto – La ekidad Χ αποδοση 3,20 WIN

manager

Πλατανιας – ΑΕΚ Χ αποδοση 3,20 WIN

Ξάνθη – Παοκ Χ αποδοση 3,40 LOST

Ποιοι είμαστε…

 

Η ομάδα μας ΒΕΤ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ είναι η ομάδα των ανθρώπων του Αθλητικού Τμήματος του Ράδιο Κέρκυρα 100,1 που λειτουργούσε από τον Δημοσιογράφο και υπ.Αθλητικών μεταδόσεων Χρόνη Προσαλέντη απο το 1988 έως το 2008. Μετά ως γνωστό το ραδιόφωνο άλλαξε ιδιοκτησία. Όλοι λοιπόν οι έμπειροι αθλητικοί συνεργάτες εδώ στη Κέρκυρα και σε όλη την Ελλάδα είναι μαζί μας σ αυτή την ομάδα. Το αθλητικό teem με την εκπομπή Ραντεβού στα Γήπεδα είχε μεταδόσεις από όλες τις κατηγορίες τοπικό και επαγγελματικά πρωταθλήματα (Superliga, footballleague, Γ Εθνική κ.α) και περισσότερο στις κατηγορίες που έπαιζε και παίζει ο ΑΟ Κέρκυρα.

Ολα αυτά οι γνωριμίες μας και οι συνεργάτες μας μας δίνουν πληροφορίες που μετατρέπονται σε προβλέψεις και μαζί με νέους συνεργάτες στο χώρο του στοιχηματισμού βγάζουν αποτέλεσμα.

Αυτά τα λέμε για να ξέρετε ότι οι συνεργάτες μας θέλουν μαζί με εμάς να κερδίζεται κάθε μήνα ένα ποσό όσο γίνεται μεγαλύτερο και να μην χάνεται το κεφάλαιο σας.Σας περιμένουμε λοιπόν να κάνετε εγγραφή ως μέλη (Στην σελίδα μας (amazonios.net) πάνω αριστερά στη στήλη ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ) διαλέγοντας την αποστολή προβλέψεων σε 3 πακέτα.H αγορά των πακέτων γίνεται με δυο τρόπους: Τραπεζική κάρτα μέσω pay-pal  η pay-safe με αγορά από τα περίπτερα στη Χώρα μας.

                      BOUKER       spiker 100,1     manager    betino     basker     bomber   driver   overakias

 

Σχολιαστε