Το ταξίδι του ΓΑΠ στην Κόστα Ρίκα που κόστισε 200.000 ευρώ!!!…Aυτοί που νομοθετούν μισθούς πείνας για σένα, κοίτα τι χρήμα παντελονιάζουν

Τον Μάρτιο του 2012 έφτασε στη διεύθυνση του ΠΑΣΟΚ ο λογαριασμός για την μετάβαση του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρικα τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου για την ετήσια Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Η λυπητερή- όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ- ήταν από τα πρώτα πράγματα που βρήκε στο γραφείο του, κάτω από συγχαρητήρια τηλεγραφήματα ( αφού μόλις είχε εκλέγει πρόεδρος) και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό.

Περίπου 200.000 ευρώ ήταν το κόστος της. Κοστα Ρικα. Ανάλογο αίτημα για την κάλυψη εξόδων από το ΠΑΣΟΚ διατυπώθηκε και τον Απρίλιο του 2012 για να πάει ο ΓΑΠ σε σύνολο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Κειπ Τάουν. Κι όταν αντέδρασε ο Γιώργος του απάντησε : «Είναι προς τιμήν του ΠΑΣΟΚ ότι εκλέχτηκα και πάλι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς»


ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Σ’ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ, ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ!!!

Σχετικά με την χθεσινή τροπολογία για τα 427 ευρώ μηνιαίου μισθού να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξη στη real news δεσμεύθηκε ο Σαμαράς το Φεβρουάριο ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός …Σχολιαστε