Το σκατοκάναλο βγάζει το Τόμσεν

Κάθε όριο πλέον έχει ξεπεράσει η χυδαιότητα του κυβερνητικού εκτρώματος που λέγεται ΝΕΡΙΤ, καθώς, ένα χρόνο ακριβώς μετά την δολοφονία της γνήσιας Δημόσιας Τηλεόρασης με το χουντικής αισθητικής διάγγελμα του πολιτικά άθλιου Κεδίκογλου, προκαλεί την ελληνική κοινωνία, προβάλλοντας συνέντευξη του Τόμσεν μέσα από την οποία διατάσσει την απόλυση “όσων δημοσίων υπαλλήλων που δεν αποδίδουν”, γνωρίζοντας καλά πως δεν απευθύνεται σε μια κυρίαρχη χώρα αλλά σε μια αποικία, όπως την κατάντησαν Σαμαράς, Βενιζέλος και Παπανδρέου.

Ο Τόμσεν ανέφερε πως “η τρόικα στηρίζει πλήρως την κυβέρνηση όταν λέει ότι θέλει να αποφύγει οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα βελτίωσης της φορολογικής διοικήσεως, ώστε όλοι να πληρώνουν το μερίδιο των φόρων που τους αναλογεί”.

«Μιλάμε για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στην δημόσια διοίκηση και την διασφάλιση ότι κάποιος μπορεί να απολύσει εργαζόμενους που δεν αποδίδουν. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά, και συνεχίζουμε να πιέζουμε για αυτές τις διαρθρωτικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να αποφύγουμε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει περιθώριο για μείωση των φορολογικών συντελεστών είπε πως το κλειδί για να επιτευχθεί αυτό, είναι πρωτίστως η βελτίωση της φορολογικής διοίκησης.

Σχολιαστε